22 Feb 2012

--Pa'e 2 Years Old--


Assalamualaikum.....Hi semua........

Anak kesayangan Ibu sdh 2 Tahun...bila tanya..Pa'e dah berapa tahun??? Pa'e jawap 2 Tahunnn...heeheehe..pandai anak ibu....ALHAMDULILLAH...Syukur pada Allah..kerana mengurniakan anak yg sihat, bijak dan aktif...:)............Tiada sambutan hari jadi, just bawa Pa'e jalan2 pi town..biasa lah di Lahad Datu ndak da tempat sgt mau bawa jalan....so, kami bawa lah Pa'e jalan2 di Wisma Ramai-Ramai..ada juga Kid's Land di sana tu..tingkat 3...seronok juga Pa'e main2 di sana...hehehe.. 


suka sgt man bola...


Teruja tgk bola yg banyak...

sibuk ajak Ibu & Baba main skali..

main lempar2 bola...



masih takut2 nak main gelonsor..

Baba tolong ajar..

suka..suka...



Ibu pun suka tgk bola2 yg banyak itu..

HAPPY BIRTHDAY SAYANG.....IBU & BABA LOVE U SO MUCH......MUAAHHHH.....


17 Feb 2012

16 Feb 2012

BitrhDay time 32 Year Old............

SaLama Semua..........................
saja2 mau kongsi...apa ada pada umur???????????? heehehhe....31/01 baru2 ni genap lah sdh usia ku 32 tahun...ermmm Alhamdulillah...Thanks Allah kerana memanjangkan usia ku...memberi kesihatan yg baik pada ku selama ini....Alhamdulillah...................syukurr...
Skrg ni tiada sdh sambutan2 birthday ni...just wish dr kawan2 terSyg...apa pun sy amat berbesar hati dengan ingatan kawan2 semua...thanks you all...............loveee you..........

Thanks hubby for the suprise....

I really loveeee it........
Thanks hubbY coz bagi hadiah kek ni...sangat2 menghargai nya....tak sangka plak hubby beli kek utk sy...sayang abg..................love..love you...............moga ALLAH memanjangkan jodoh kita..memelihara kasih syg kita selama nya...amin!....Ya Allah pelihara lah kasih syg kami selamanya......................

WassALam...

8 Feb 2012

Makan2...BirthDay party Team SC...

Ass-Salam....



HappY birthday Nana, salim & amoi...



nyum..nyum...






hihihihi...perangai baru pae..suka korek idung..ahahaha


my Soul.....

Pic kesukaan ibu..Pa'e...

Keluarga en Madi...

Doakan lah kebahagiaan kami...

with uncle Pa'e- Rsat..
Hi U all..............RINDU nya mau update blog sindiri ni....hahaha..mCm tiada idea juga mau  upDate...hihi...kali ni mau Cerita pasal birthdaY kami2 Team SC...so, adalah beberapa pic yg sempat di abadikaN....cute2 semuanya..Hahaha..perasaan!!...lama sdh ndak makan2 dengan kawan2 SC yg lain...sesekali di buat mmg seronok....:)......kali ni birthday di sambut dgn anak sendiri...seronok sgt....Pa'e mmg sukaaaa........ibu pn sukaaaa..............:)
Wassalam...........