Thursday, 31 May 2012

..PenYejuk Hati Bonda..

As-saLam.....

Kalau bab edit2 photo ni memamg sy kurenggg skit.......... bukan apa, malas mau explore...hehe...lagi pun tiada masa bah....hehe.....so, suka edit pic yg basic2 jak lah....selalu nya mesti edit pic my hero lah......Irshad / Pa'e....
Now, Pa'e 2 tahun 3 bulan..........erm....makin bijak, petah bercakap....hehe...ada jak cerita nya...paling tersentuh bila dia dah pandai ckp "I love you Ibu"....touching! walaupun kdg2 ada jg yg sukar di fahami.....hehe......sejuk hati Ibu tgk perkembangan anak depan mata....ALHAMDULILLAH......TQ ALLAH atas AMANAH yg KAU berikan ini.............akan ku jaga dan didik sebaik mungkin...INSYAALLAH!......
tgk lah gaya nya tu...

c mata besar kesayangan ku

terbaru 26/05/12

hallo..hallo nenek..:)

belajar sampai pandai

meja kesayangan Pa'e

my seksi man :)

hah! mata yg besar....

Ya Allah! berilah aku kekuatan agar dapat menjaga & mendidik nya sebaik mungkin agar menjadi anak yg berjaya dunia & AKHIRAT...................be a good boy syg....amin!

Tuesday, 29 May 2012

..Family Day Part II..

Hi....  
Atur cara 13/05/2012 - Menara Kayangan & Lunch @ Jungle Park, LD
Kali ni plak mo tulis entri pasal second day our family Day...13/05/2012....hehe.... lepas bermalam 1 malam di Borneo Paradise, esok nya kami teruskan aktiviti dengan jalan2 beramai2......:)  pagi selepas kami sarapan di cafe Borneo Paradise....kami teruskan jalan2 ke Menara Kayangan, Lahad Datu..... utk info, tempat ni belum lama di buka kepada umum...so, kira bertuah lah dapat jejak kaki ke Menara ni....hehe.....tinggi juga tempat nya....yg penting view dr atas menara tu sangat cantik....memukau pandangan..... saujana mata memandang...........layan lah pic2 kami ni ya......:)


mula2 sampai, sibuk tangkap pic

ibu & anak..

teman tapi mesra :p

beli  tiket

Kami...



panas betul...

viem from atas


Menara Kayangan, LD


menaiki menara..tangga demi tangga..
 
Yess..kami di atas sdh...



view dr atas menara

our team & family

hahaha.....karim tu bah

berusaha utk sampai ke atas..hehe

turun dari menara dah...
tgk tu gaya Pa'e..tunggu makanan...



Lunch at Jungle Park

Lepas lunch di Jungle Park......kami semua bersurai.........masing2 balik rumah....rehat2.....esoknya kerja dah.................hehehe......seronok sangat..........jumpa lagi............:)

Monday, 28 May 2012

..FamiLy Day IT 2012..

Hi You All................
Lamanya ndak update ni blog kan......hihi...malas punya pasal....hehe...kali ni mau cerita pasal Family Day IT 2012...... kami buat di Borneo Paradise, Lahad Datu.... sesuai lah tempat nya dengan budget yg sederhana.... yg penting HAPPY kan!............................ kami buat Family Day ni pada 12hb -13hb May 2012..... seronok sebab kami semua dapat berkumpul beramai2 sebagai 1 team...... sebelum ni punya susah klu mau berkumpul coz ada yang kerja shift........................
Atur Cara Part I - 12/05/2012- Sukaneka, PLKN, tengok rusa & acara bebas (tidur :)

masing2 tunjuk terror cara menyambut telur

my hero

ndukk..anak ibu...

game PLKN

masing2 cuba meloloskan diri

Kami menang!

letih- selepas sukaneka

santai2 after lunch

bujang ibu

rusa...

c kurus ibu

kami the geng..hehe

geng2 comel :)

Borneo Samudera

menunggu masa utk BBQ dinner

Testing2 utk sukaneka Baling Telur

Our Team SC_2012

salah satu telur pasukan yg kalah..

sambutan birthday for Karim & Rosdi

Terharu-suprise sambutan hari ibu

ni lah hero kebanggaan iBu...

lucu...
Sebelah malamnya ada acara BBQ, cabutan bertuah dan karaoke sampai pagi......... dengan rasmi nya i menang periuk nasi...hehehe... kawan2 lain pun semua dpt....hehe
ermm...berabis lah dorang menyumbangkan suara...........sambil2 tu yg kaki pancing sampai pagi memancing kunun...termasuk lah suami i yg terchenta tu En Mohd Yusof...hehehe...Tapi sayang seribu kali syg...sorang pun TIADA yg dapat ikan....hihihihi...adoiiiiiiiiiiiii...............
Nanti kita sambung untuk next part ya.....