28 May 2012

..FamiLy Day IT 2012..

Hi You All................
Lamanya ndak update ni blog kan......hihi...malas punya pasal....hehe...kali ni mau cerita pasal Family Day IT 2012...... kami buat di Borneo Paradise, Lahad Datu.... sesuai lah tempat nya dengan budget yg sederhana.... yg penting HAPPY kan!............................ kami buat Family Day ni pada 12hb -13hb May 2012..... seronok sebab kami semua dapat berkumpul beramai2 sebagai 1 team...... sebelum ni punya susah klu mau berkumpul coz ada yang kerja shift........................
Atur Cara Part I - 12/05/2012- Sukaneka, PLKN, tengok rusa & acara bebas (tidur :)

masing2 tunjuk terror cara menyambut telur

my hero

ndukk..anak ibu...

game PLKN

masing2 cuba meloloskan diri

Kami menang!

letih- selepas sukaneka

santai2 after lunch

bujang ibu

rusa...

c kurus ibu

kami the geng..hehe

geng2 comel :)

Borneo Samudera

menunggu masa utk BBQ dinner

Testing2 utk sukaneka Baling Telur

Our Team SC_2012

salah satu telur pasukan yg kalah..

sambutan birthday for Karim & Rosdi

Terharu-suprise sambutan hari ibu

ni lah hero kebanggaan iBu...

lucu...
Sebelah malamnya ada acara BBQ, cabutan bertuah dan karaoke sampai pagi......... dengan rasmi nya i menang periuk nasi...hehehe... kawan2 lain pun semua dpt....hehe
ermm...berabis lah dorang menyumbangkan suara...........sambil2 tu yg kaki pancing sampai pagi memancing kunun...termasuk lah suami i yg terchenta tu En Mohd Yusof...hehehe...Tapi sayang seribu kali syg...sorang pun TIADA yg dapat ikan....hihihihi...adoiiiiiiiiiiiii...............
Nanti kita sambung untuk next part ya..... 



0 comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..