31 May 2012

..PenYejuk Hati Bonda..

As-saLam.....

Kalau bab edit2 photo ni memamg sy kurenggg skit.......... bukan apa, malas mau explore...hehe...lagi pun tiada masa bah....hehe.....so, suka edit pic yg basic2 jak lah....selalu nya mesti edit pic my hero lah......Irshad / Pa'e....
Now, Pa'e 2 tahun 3 bulan..........erm....makin bijak, petah bercakap....hehe...ada jak cerita nya...paling tersentuh bila dia dah pandai ckp "I love you Ibu"....touching! walaupun kdg2 ada jg yg sukar di fahami.....hehe......sejuk hati Ibu tgk perkembangan anak depan mata....ALHAMDULILLAH......TQ ALLAH atas AMANAH yg KAU berikan ini.............akan ku jaga dan didik sebaik mungkin...INSYAALLAH!......
tgk lah gaya nya tu...

c mata besar kesayangan ku

terbaru 26/05/12

hallo..hallo nenek..:)

belajar sampai pandai

meja kesayangan Pa'e

my seksi man :)

hah! mata yg besar....

Ya Allah! berilah aku kekuatan agar dapat menjaga & mendidik nya sebaik mungkin agar menjadi anak yg berjaya dunia & AKHIRAT...................be a good boy syg....amin!

1 comment:

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..