Thursday, 22 May 2014

Malam Mesra HLDU 2014 - Tema Cowboy!

AssaLamualakum
Kejadian berlaku pada 17 Mei 2014 (Sabtu) last week. Setelah buat Persediaan untuk Malam Mesra HLDU  maka hari yang ditunggu pun tiba. Penat juga menyediakan apa yang patut. Akhirnya setelah pening-pening memikirkan tema apa yang bakal kami persembahkan, kami sepakat memilih tema cowboy/cowgirl. Hehe! pening juga nak beli baju, topi, skaf dan alatan yang sepatut nya. Maklum pilihan kat sini sangat terhad. Rembat apa yang ada kat kedai jak lah jawab nya.
Kami lah cowgirl. Haha!
Bersama team mate yang sporting :)
Kami di Gerai IT yang berbentuk Hot dog :)
Sesi candid! Muka masih hitam dek panas berfutsal. Haha!
Bersama adik-adik yang sporting:)
Roti @ Hot dog IT yang laris. 5 minit dah habis :)
Cowboy-cowboy yang smart. Haha!
Malam yang sangat happening. Dengan pelbagai persembahan dan anugerah untuk hospital (anugerah APC, anugerah sukan dll). Tak sempat nak snap gambar unit-unit lain sebab sibuk di gerai sendiri. Kiranya Malam Mesra ini akan dibuat setahun sekali. 
So, jumpa lagi tahun hadapan:)
WasSaLam

26 comments:

  1. Salam aTie.. Yeehaaa! koboi x cukup korum ni.. kudaku gagah berani tak ada bah! kahkahkah... namun semangat itu yg penting. Gerai hot dog tu 1st class!

    ReplyDelete
  2. wah.. tema koboi.. best nye.. tp nk cr costume tu yg payah.. haha.. terbaikkkk

    ReplyDelete
  3. seronoknya atie..
    best kalo tempat keje ada aktiviti cam ni..

    ReplyDelete
  4. hihi... best dan nampak unik jee... :)

    ReplyDelete
  5. kreati nyer atie cowboy n cowgals tuh nampa smart jer..tp design korang mmg kreatif dan suka sgt tgk

    ReplyDelete
  6. Selalu jugak company Atie buat event event mcm nikan.....seronoknya.... Mcm Company Okje dulu time dinner barulah ada tema tema gini....
    Amboiiii cowgirl....kalau sewa keldai lagi best hehe

    ReplyDelete
  7. seronoknya..kreatif pulak tu..nampak happening sgt2....

    ReplyDelete
  8. Menarik Atie kalau semuanya supporting mengikut tema.
    Nampak keceriaannya.

    ReplyDelete
  9. wahh..sportingnya semuaa..mesti kepala semua boleh masuk kan..hehe..tgk pun meriah confirm majlis berjalan lancar..suka dengan tema sebab susah nak cari yang boleh sporting tuk ikut tema kan..

    ReplyDelete
  10. memang nampak mesra je semua. semua sporting takde yang curik2 tak pakai ikut tema kan

    ReplyDelete
  11. Laris sungguh jualan Atie ye.. pakaian cowgirl tu yg menarik pelanggan utk datang tu :)

    ReplyDelete
  12. wah..aktifnya..kreatif betul...kakakakaka..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. kalau kuda ada.. rasanya fokus kat kuda lebih dari apa yang dipaparkan tu.. ekekeke.. ;)

      Delete
  14. jelesnye tgk org yg kerja ada event2 happening ni... sy ni lunch setahun sekali pun yilek..huhu

    ReplyDelete
  15. Meriah sekali majlis dan mesra sekali ukhwah antara staff hospital lahad datu.. Mesti dah banyak berubah berbanding hospital lahad datu tika tahun 2006 dan 2007 dulu..

    ReplyDelete
  16. best nyer… tgk gambar pun dah rasa meriahnya :)

    ReplyDelete
  17. Bukan senang nak dapatkan kesepakatan dalam menjayakan satu-satu event tambah2 bila bertema..
    Sporting betul staff hospital . Sure masing-masingsatu kepala..
    Meriah melihatnya

    ReplyDelete
  18. pistol ada tak? hehehe...bestnyaaa sporting semua..

    ReplyDelete
  19. sungguh happening nih . menjadi temanya ...

    ReplyDelete
  20. wahhhhh....kreatif...semua sporting2 oooo...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..