8.7.14

Aku Rindu Kamu

AssaLamualaikum
Lama tak menulis. Betul-betul sibuk seminggu dua ni. Di tambah plak dengan mood lemau setiap hari. Haha! Minggu ni sibuk mengajar jururawat-jururawat baru cara menggunakan sistem eHIS di hospital sini. Memang dugaan mengajar di bulan Ramadhan ni. Kena bercakap untuk berbelas orang dalam satu sesi. Kadang sehari dua sesi, pagi dan petang. Kering jugak lah air liur. Haha! Sabar. Dah namanya kerja kan? Apapun aku rindu korang semua. Lamanya tak BW. Masa betul-betul tak mengizinkan. 
Jumpa nanti ya. 
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. salam atie.. patutlah hati tertanya2 dimana atie nie sakitker..busy ker..tapi tak sempat nak msg kat blog..rendu kat korang...kat tumpis..selamat berpuasa yer..

    ReplyDelete
  2. peluk cium utk dak tumpis yer...

    ReplyDelete
  3. Akak pun rindu dgn Atie Dan tumpis.. apa lah cerita selepas balik dari cuti Di semenanjung..

    ReplyDelete
  4. blom ada entry ke balik dari ganu hari tu,tie?

    ReplyDelete
  5. tugas didahulukan ...

    ReplyDelete
  6. Rindu akak... hee :D

    ReplyDelete
  7. miss u 2...huhu..
    Salam Ramadhan..

    ReplyDelete
  8. aku rindu kamu jugaa.

    ReplyDelete
  9. setelkan mana perlu dulu,nti baru melepas rindu ok!hehe

    ReplyDelete
  10. yuhuuuuuuuu..miss you laaaah..
    selamat berpuasa tauuuu..dah ada eHIS ek...
    kikikiki

    ReplyDelete
  11. kerja lebih penting :D

    ReplyDelete
  12. rindu kak atie jugak!sama2 bz kita kak..baru berkesempatan nk bw nih..

    ReplyDelete
  13. Betullah Atie....mmg lama sungguh Atie tak berbw....tu yg okje dtg ni nak menyembang...Rindulah nikan maksudnya....hehe

    ReplyDelete
  14. sebab rindu la akak datang jengah ni. ngeeee

    ReplyDelete
  15. takpe kak pelan-pelan ye. kerja yang memerlukan bercakap bulan puasa ni memang menguji sungguh huuuu

    ReplyDelete
  16. Anonymous11:53 pm

    If you undertake your plants vs. zombies 2 cheats research?
    Because of the game except for Artifact and Tavern Missions.


    My homepage plants vs. zombies 2 hack iphone

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..