Tuesday, 2 February 2016

AssaLamualaikum semua :)

Lama tak bersiaran. 
Jari pun dah mula kaku. Haha! Inilah bahana kalau melayan mood malas. Semua serba tak kena. Eh! malas bersebab tau. Hehe. Sebab hilang seketika adalah kerana sibuk mengurus anak bujang seorang tu, dah masuk Tadika 2. Tahun depan insyaAllah masuk darjah 1. Dok kalut-kalut mengurus persekolahannya, semua kena buat sendiri. En Kuling kan jauh, so semua berdikari. haha! Alhamdulillah dihadirkan orang-orang baik disekeliling ku dan selalu dipermudahkan urusan ku. TQ Allah! Moga kalian semua sihat-sihat ya. Kalian sentiasa dihatiku. Bagi yang ada Facebook tu memang selalu lah tengok perkembangan di sana. Hehe! Apapun moga kita semua sentiasa dalam rahmat Illahi.

Salam Rindu.
Atie a.k.a Ibu Abang Pae
Lahad Datu, Sabah
7.10 pagi (Office already) 

22 comments:

  1. Waalaikumusalam Ibu Abang Pae, rindu dua dua :) welkam back! :)

    ReplyDelete
  2. Waalaikumsalam atie...muncul jua akhirnya, moga terus menulis ya

    ReplyDelete
  3. W'salam... welcome back Atie :)

    ReplyDelete
  4. Walaikumussalam Atie..
    Rindu akak dengan Atie dan si abang Pae ni..
    Ye lah kalau seorang yg menguruskan ..
    Banyaklah yg perlu diselesaikan Atie..
    Harap lepas ni adalah entri Atie lagi..
    Welcome back Atie :)

    ReplyDelete
  5. lama tak nampak..hehe..awalnya sampai ofis :)

    ReplyDelete
  6. Wah.... busy berniaga nampak. Semuga makin laris

    ReplyDelete
  7. wsalam atie..selamat bersiaran semula...sesekali perlu bercuti juga.

    ReplyDelete
  8. Wa'alaikumsalam Atie
    Semoga semuanya baik-baik hendaknya.

    ReplyDelete
  9. sekejap dah besar bujang tu..masuk tadika dah ye..

    ReplyDelete
  10. Walaikumsalam. Lama Atie tak bersiaran. Dah lama tak dengar cerita tentang Abang Pae.
    Moga segala urusan dipermudahkan

    ReplyDelete
  11. selamat pagi atiey...apa khabar...bz ye atiey
    ..take care atiey :-))

    ReplyDelete
  12. Wa'alaikum salam!

    Phewitt! Baru renovate rumah ke? Ingatkan sebab apalah tadi lama menghilang. Sibuk rupanya.

    Moga lepas ni rajin menekan papan kekunci yerk ^_^

    ReplyDelete
  13. Waalaikumsalam Atie....
    Wah cuti panjang nampaknya ye. Kalau abg Paie masuk sekolah darjah 1 sure cuti lagi panjang tu hihi...

    Moga Atie dan family pun sihat juga ye

    ReplyDelete
  14. Wahh rajin akak menghapdet.. hehe.. apepun semoga dipermudahkan segala urusan ye kak.. cikna pun kena penyakit malas ni.. kritikal dah ni.. xleh nak wat ape dah.. hihi..

    ReplyDelete
  15. waalaikumussalam atie....

    lya doakan smoga semua urusan atie b'jln lancar

    ReplyDelete
  16. hi Atie..kena demam M,ya..Sama saja jugak mcm SB. Bila dah penuh jadual, M melanda nak hapdate blog pon payah

    ReplyDelete
  17. hai Atie.. cepat2 update blog mummy nak baca ni..kikiki

    ReplyDelete
  18. ehhh lupa lak nak jawab salam.. waaalaikummussallam tuan tanah.. :D

    ReplyDelete
  19. kalo awai sekolah mood menghupdate ni memang kelaut sikit..... sbb sibuk nak tukaq setting cuti lama katankan..hehehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..