Thursday, 22 January 2015

Belanja Gambar Si Tumpis

AssaLamualaikum
Aduh! Inilah kalau dah lama sangat tak membebel kat blog picisan ni, jari jemari pun kaku nak menaip. Haha! padanlah muka aku, bila penyakit M tu datang lama sangat semua pun dah jadi ke laut. Kihkih. Harap semuanya sihat dan cergas ya. Maklum majoriti urus anak sekolah dan menjadi     rutin kita semua. Otak macam masih blur. Belanja gambar Tumpis je lah ya: 
Pic agak lama. 
Masa mandi-mandi sempena family day di Sandakan.
Macho tak abg Pa'e?? haha! 
Peace semua:)
Hah! muncung untuk semua. Kihkih. 
Kalau snap pic tak pernah nak buat muka elok. 
Memuncung sana-sini.
*Hari ini abg Pa'e ada aktiviti mandi-mandi kolam di Tadika. 
Punya excited nak terjun kolam mainan. Hihi! hari-hari tak sabar nak balik rumah dengar cerita dia. Banyak celoteh! haha!*
WasSaLam^_^

40 comments:

  1. wah mandi manda Pae..lepas tu makan kek..sedapnyaaa

    ReplyDelete
  2. As salam.. Lama tak bersiaran. Semoga ATie sekeluarga sihat..aamin

    ReplyDelete
  3. budak2 suka sgt main air kn kak. tp mak budak yg sorg ni pun suka jugak ekekee

    ReplyDelete
  4. peace yooo..lama dah baca citer tumpis..

    ReplyDelete
  5. Sayangnya Pa'e belum ada teman utk bermain di rumah Atie
    Kalau ada lagi meriah dia nak bercerita tentang tadikanya dgn si adik.

    ReplyDelete
  6. kemain ang pa'e begambo.. hihi

    ReplyDelete
  7. Tenggelam timbul jak ko atiey ... hehe anak2 bila mula sekolah byk jak cerita dorg kan hehe

    ReplyDelete
  8. Salam Atie..kaksura pon dah lama tak menjenguk kesini..
    Budak2 dh jumpa air memang seronok..dah besar Pa'e ni...makin comey..:)

    ReplyDelete
  9. mmg payahla nak mula kalau dah lama stop. taip ni salah taip tu salah.. last2 tak jadi..hehe

    ReplyDelete
  10. Maaf lama x singgah ke sini. Tapi blog ni tetap di hati KA.. dah makin encem dier yer

    ReplyDelete
  11. dah sekolah anak bujang atie ya....hihiii macam2 ragam si tumpis bergaya ...hensem boy gitu

    ReplyDelete
  12. hensem dan macho abg Pa'e...
    Eh Atie, Pa'e dah nak jadi abang ke ni? Jeng jeng jeng...

    ReplyDelete
  13. salam atie ..
    lama juga atie tenggelam ..
    mesti bizi sungguh tu ..
    nanti dah pandai berenang blh bawa pa'e kepantai2 Semporna tu

    ReplyDelete
  14. boleh jadi raja selfie pa'e ni ...

    ReplyDelete
  15. dah masuk tadika yer Abg Tumpis nie, kesayangan emak dia nie...semoga Tumpis menjadi anak yg bijak dan soleh..

    ReplyDelete
  16. Hensem dia dgn baju renang tu..

    ReplyDelete
  17. Assalam Atie....apa khabar?
    Gambar Mama Pa'e tak mau belanja ke? Haha....

    ReplyDelete
  18. Saya pula lama x menyinggah ;-). Main d air cetek je ya pae.. sama mcm iman. Takut betul kalau air dlm

    ReplyDelete
  19. Bila dah lama tak update blog... memang kelaut jer lah mood tu kan Atie.. sama aje dengan akak ni... Atie apa khabar pulak.. semoga sihat.. Jadi kan kawan dgn huruf R selepas ni ye Atie :)

    ReplyDelete
  20. abg Pa'e sekolah dah pla dia..wah nda sedar owh kn....lama bah nda menjengukk sini

    ReplyDelete
  21. amboi abg pa'e .panjang muncung :)

    salam perkenalan kak & jemput ke blog nana nanti

    ReplyDelete
  22. Sama mcm ank akk ..pantang jumpa kolam mandi :)

    ReplyDelete
  23. Akak pun dah lama tak update blog. bukannya apa cuma pentingkan mana yang lebih penting je. sesekali dating jenguk blog ni.

    ReplyDelete
  24. salam kak atie..amboi si tumpis..posing muncung2 mulut lagi aa...hahaha...

    ReplyDelete
  25. Assalam Atie... Apa khabar sekarang?
    Ingatkan Nurul sorang je yang menyepi... ;)

    ReplyDelete
  26. Masa kerja, terkenang anak-anak..

    ReplyDelete
  27. Assalam Atie,
    dah lama tak singgah sini...apa kabar Atie..

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum akak! :)
    Lamanya tk dgr kabar ye.

    ReplyDelete
  29. Assalam atie,
    molot monchong gitew he3

    ReplyDelete
  30. alahai kecik-kecik dah macam-macam gaya, comel je huhu...

    ReplyDelete
  31. amboi comel nyer..

    feel free to visit and follow superbchombi.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. As Salam Atie :)

    Sibuk sungguh ye ... belanja lah lagi gambar Tumpis bagi hilang rindu akak ni :D

    ReplyDelete
  33. segak + cute. boleh jadi calon menantu? :p

    ReplyDelete
  34. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  35. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..