Wednesday, 12 August 2015

Syawal #27: Baru nak tunjuk kad raya..

Assalamualaikum. 
Hai semua. Dekat sebulan menyepi. Blog pun dah makin suam-suam kuku. Haha! Punyalah malas nak update. Banyak cerita pun sampai dah basi. Terperap. Ni baru nak tunjuk projek kad raya unit kami. Tiap-tiap tahun buat photo shoot raya. Dah jadi kelaziman. Lepas tu buat kad raya untuk hantar di setiap unit. Tahun 2015, inilah hasil nya:
Ini gambar yang kami pilih untuk Kad raya unit kami
Taraaa.. Kad raya yang dihantar ke setiap unit. Cantik tak? :) 

 Masih dalam mood Syawal ke you all? Raya tahun ini kami sekeluarga kurang berjalan, sebab sibuk dengan perkhawinan adik lelaki. Mesti raya korang gempak kan? hehe! kena ber'marathon' lah jawabnya.Mudah-mudahan mood berblog akan kembali. Jumpa lagi. Rinduuuu semua:)
WasSaLam

27 comments:

  1. Cantiklah kad raya ni Atie..
    Rindu juga dengan entri atie..
    Rajin2 lah update ye..
    Selamat Hari Raya Atie..
    Belanja lah gambar raya si tumpis .. rindu dgn dia :)

    ReplyDelete
  2. Lama menyepi...betul2 bz ni..huhu..selamat ari raya atiey..maaf zahir batin..:-))

    ReplyDelete
  3. cantik kad raya atie...selamat raya atie n famili.

    ReplyDelete
  4. cantik.... rajin nyer unit tu bergambar utk bt kad raya sendiri

    ReplyDelete
  5. Ni baru btul2 menyepi. blog SB seminggu tak updated ni.hihii..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum atie,slmt hariraya yg msih brbaki ni,rindu nkbaca cerita2 tumpis

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya...raya + kenduri, mesti sibuk kan..

    ReplyDelete
  8. tersendiri @ special tu kad rayanya ...

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya...wah! speasial kad raya nya...

    ReplyDelete
  10. Heee.... cantiklah Atie
    Berderet bergambar di atas jambatan:)
    Selamat Hari Raya (dah penghujung dah minggu ini).

    ReplyDelete
  11. cantik...buat kenangan kan..best..

    ReplyDelete
  12. cantik...teringat masa keje dulu pun department pun ada buat jgk kad raya gini..dh tggl kenangan

    ReplyDelete
  13. Maaf Atie, lambat membalas kunjungan...
    Wah..glamernya kad raya. Warna warni di atas jambatan..

    ReplyDelete
  14. Cantik dan menarik kad raya tu..

    ReplyDelete
  15. menarik sangat ..dan hasilnya sangat cantik..bestnya dapat abadikan gambar bersama kawan sekerja ..:)

    ReplyDelete
  16. Wahhh... gempak. Seornok korang yer :D

    ReplyDelete
  17. Singgah sini membalas kunjungan..wah,comel kad rayanya.cawangan IbuNoey pun ada buat kad raya.cuma masa tu, tak join ambil gambar sebab tak sihat kan.

    ReplyDelete
  18. Selamat Hari Raya Atie....ekekeke....cantik kad raya tu sebab org bersusun jer atas jambatan

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum kak. kira ni baru la ada masa nak jenguk blog akak huuuuu

    cantik kad raya unit akak. tetiap tahun mesti gempak2 kan

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya aidiladha...:)

    ReplyDelete
  21. apa khabar Atie? Lamanya tak nampak u ols.. rindunya. Abang Pa'e sihat?

    ReplyDelete
  22. asalamualaikum atiey...arap sihat hendaknya..bz yer atiey..take care..miss u

    ReplyDelete
  23. Assalamu alaikum kak aTie
    bagaimana kabarnya? semoga selalu sehat dan rezkinya lancar. amin

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..