Friday, 22 July 2016

Cerita Syawal Kami 1437H

AssaLamualaikum sahabat blogger semua. Moga semuanya sihat di bulan Syawal mulia ini. Baru nak bersiaran. Baru nak up entry. Orang dah habis cerita raya aku baru nak mula. Hahaha! Abaikan! Kami raya di kampung suami Kg Jus, Selandar, Jasin Melaka. 04hb/07/16 tu baru fly balik ke KL. Jumpa dengan en Kuling di KLIA sebab dia dari Sibu. Aku dan hero si abang Pae lah travel berdua dari Tawau. Gambar raya tak banyak, sebab sibuk memanjang. Hehe! 
Ini sahaja gambar yang agak perfect sedikit! Yang lain berterabur plus muka anak bujang teruna yang merajuk dipagi raya sebab tak dapat beli pedang mainan. Haha!
Tuan tanah bersama en Kuling :)

Ahli keluarga sebelah suami. Kakak ipar, abang ipar dan anak-anak buah. 
Meriah, penuh rumah mak mertua. Setahun sekali berkumpul memang seronok. 
Moga Syawal ini memberi seribu kegembiraan buat semua.
Salam sayang! Maaf zahir & batin. 0-0 ya! Jumpa lagi.
With LOVE,
Ibu & abg Pae.

23 comments:

  1. Itu lah anugerah Hari Raya Atie..
    Dapat berkumpul anak menantu adik beradik ipar duai..
    Kegembiraan yg Allah kurniakan buat kita kan Atie..

    Selamat hari raya maaf zahir batin buat Atie sekeluarga dari akak :)

    ReplyDelete
  2. Selamt hari raya juga...

    Blogwalking Sini, Jom Baca Artikle Ini,

    Review Antivirus Bagus Untuk Android Article

    ReplyDelete
  3. alhamdullilah
    selamat hari raya aidilfitri :)

    ReplyDelete
  4. SALAM LEBARAN ATIE...SERONOKNYA DPT BALIK BERAYA KE MELAKA BERTEMU KELUARGA SEMUA.

    ReplyDelete
  5. ololoo sweet family..

    slmt hari raya kak..

    ReplyDelete
  6. Oh... balik semenanjung juga ye Atie.
    Yelah.. at least setahun sekali jadilah:)

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..alalalalala abg Pa'e merajuk ya :)

    ReplyDelete
  8. Seronoknya dpt berkumpul ramai2..meriah
    Ensem abg Pa'e berbaju melayu

    ReplyDelete
  9. atie dengan family beraya di semenanjung ya...seronok setahun sekali beraya dengan keluarga mertua kan.
    kiranya atie ber2 je lah ya dari Tawau ,nasib Pae ada peneman ya

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya, maaf zahir batin..

    sian abang Pae, pagi2 raya dh merajuk...takpe, mesti banyak dpt duit raya..

    ReplyDelete
  11. meriahnya. salam aidilfitri maaf zahir batin kak ;)

    ReplyDelete
  12. sian abang pa'e merajuk ye pagi2 raya.. huhu..

    Selamat hari raya kak..

    ReplyDelete
  13. Salam Syawal juga sis Atie dan famili.

    Kat Malaysia kan , raya pun sebulan. Masih segar untuk dibaca. Huhu. =)

    ReplyDelete
  14. Oklah kan ada juga gambar raya 1 famili.memang nmpk muka moncong ang pae tu.hehehe..sibuk beraya ye atie..patut baru up gmbaq raya.kami dah selesai raya lama dah.hehe

    ReplyDelete
  15. Belum terlambat untuk SB ucapkan Selamat Hari Raya..

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Aidilfitrie Atie :)

    ReplyDelete
  17. salam lebaran atie ..
    menarik gambar2 raya tu ..
    mesti meriah raya atie tu ..
    sekarang dh balik sabah ke?..
    baru2 ni ada juga kwn anak yg dtg rumah dari lahad datu dan sandakan ..
    apapun , hepi weekend

    ReplyDelete
  18. Salam singgah pagi isnin sis...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  19. Samalah kita, Atie. Baru hari datang rajinnya nak jalan-jalan rumah kawan-kawan alam maya. Cerita raya pun belum digarap lagi masuk blog ^_^

    Oh, beraya di Selandar, Melaka rupanya dia! Kira dekat jugalah kita ya, berjiran negeri aje tapi musim raya jalan jem, itu yang jadi jauh dan tak terserempak! Kehkehkeh!

    ReplyDelete
  20. seronok dapat berkumpul ramai2 dihari raya

    ReplyDelete
  21. seronok bila beraya dpt berkumpul ramai2 sanak saudara...

    ReplyDelete
  22. Selamat Hari Raya maaf zahir batin Atie..... Suka tengok gambar Atie berdua dgn suami tu, nampak romantik sangat tau.... mcm pengantin baru you.... taunya sebab lama tak jumpa hihi.

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..