31.1.18

31.01.2018

Assalamualaikum. Cak. Cak!! lama tak muncul. Haha! cuba munculkan diri semula. Agaknya rakan blogger dah ramai yang lupa. Entah apa yang di sibukkan. Haha! ada jak ni, melalui hari-hari seperti biasa. Hari-hari yang penuh cabaran dan dugaan. Ada manis dan ada pahitnya. Lumrah!
Uncle Google wish aku hari ini. Terima kasih Allah atas kurniaan umur ini dan masih diberi kesempatan untuk menyedut udara setiap hari. Moga iman makin bertambah di dada. Moga aku menjadi insan yang lebih baik! Hanya itu yang aku harapkan. Jumpa lagi you all. 
Salam sayang dari Sabah Negeri Dibawah Bayu.

10 comments:

  1. Tulah lama sangat hilangnya, cer ikut akk ni, hilang sekejap2 hehe.

    Besday ke? Hepi besdayla kalo gitu, moga umur yg Ada tu dimanfaatkan sebaiknya utk menjadi hamba Allah yg Makin meningkat amalnya, Amin.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum atie..
    Lamanya menyepi..
    Semoga sihat selalu hendaknya..
    Happy birthdayπŸŽ‚πŸŽˆπŸŽ†πŸŽŠπŸŽ‰
    Semoga diberikan umur yg berkat dan semoga apa yg diimpikan tercapai.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Happy besday, Atie! Muda lagi you :)

    ReplyDelete
  4. Happy Bezday Atie.... moga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah...

    Amboi rupanya tunggu hari jadi baru nak muncul eh hihi.... En Kuling bagi apa sempena Hari Jadi kali ni?

    ReplyDelete
  5. Muga Allah beri kesejahteraan di sepanjang umur Atie. Terima kasih kerana menjadi sahabat fb saya.

    Muga terus menulis walaupun (bak kata Nujum Pak Belalang)..l. jarang-jarang atau kadang-kadang

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum warahmatullah,
    Pertama kali landing di sini. Selamat hari lahir, moga sentiasa di dalam rahmat dan jagaan Allah SWT

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum atie...hepi belated besday.

    Semoga Allah memberkati umurmu

    ReplyDelete
  8. Hepi besday juga atie.. salam perkenalan. Baru belajar menulis ni. ��

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..