Thursday, 20 September 2012

BuDak TumPis ^_^

Hi you all........

Pekabar semua di bulan Ramadhan yg mulia ini??? ermm lama tak update kan...hehe... biasa lah penyakit "malas" dtg & di tambah plak dgn kesibukan kerja sejak akhir2 ini...hehe........ Bulan puasa ni sunyi jer...coz my luv Pa'e ada di Tawau with neneknya... (ndak da org jaga, coz penjaga dia nak berniaga di bulan puasa ni....)......so, i berdua jak lah with hubby.... ermm boring juga kdg2 coz selalu nya ada suara anak dok jerit2 or nyanyi2...hehe...Pa'e suka nyanyi tau...haha... tak tau bakat dr siapa...menyanyi je keja nya klu ada kt rumah tu...hehe...hanya dia yg paham seni kata lagu dia.............haha :p...layan 2 pic c budak tumpis ni....:)


Gaya c hero..haha

kena ada mood baru boleh snap pic....

***Sebenar nya lama sdh buat draf ni... tapi tak publish pun... so, hari ni baru terasa mo publish...huhu..

0 comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..