21 Sep 2012

VerSi MerdeKaRaya 2012^_^

Hi................

CeriTa verSI Raya 2012 belum habis lg....hehe....(eh! asyik2 cerita raya, cerita lain mana dah??)...:p
Baru2 ni (15/09/2012) HospiTal Lahad Datu ada Majlis MerdeKaRaya....ala2 sambutan Raya sekaligus sambut Merdeka....hehe.... Majlis ni diadakan Malam...so, amat lah meriah.......setiap Unit wajip menyediakan satu menu utama utk dijamah oleh para tetamu yg datang......
Dan Menu istemewa dr unit IT ialah Mee Kari........siap diberi nama "Mee Kari Penawar Kasih"...hehe...unik Kan???? ngam lah juga dgn nama gerai kmi "Muara Qaseh"....................cewahhh....... 
Pelbagai acaRa juga diadakan seperti Cabutan bertuah, pertandinGAN lagu2 raya dll..........................
                       Gerai2 yg ada juga dipertandingkaN....sedikit kecewa kerana gerai IT tak menang, tapi reda jak lah....coz mybe gerai2 lain tu lg layak kan.........adat bertanding bah.....ada menang, ada Kalah!....
Tapi kami tetap semangat!!...hehe...
Layan pic2 kmi di bawah ni ya.............
layan tetamu  smpi tak menang tgn...:)

before- proses menyiapkan batu2 tiruan...

bertungkus-lumus menyiapkan perahu...:)

proses menyiapkan hiasan...

Atap Minangkabau-  by Mell

Hasil nya; canTik kan?? hehe

proses menyiapkan atap..by Malikh jr

makan jgn tak makan..:)

gerai_labour room- pemenang ke-2

Datuk Salleh Kalbi melawat...

2 hero pujaan..hehe

Gerai MRD, Hasil, Operator, dll- No 3

Mell & daku

sempat lg....peace with mama Rina :)

Pa'e udah boying...;p

Org kuat IT_pakcik Salim :p

edit-edit...

Nahh!! kambing golek...hoho

Tukang Gambar-sweet couple....:)

nyum2....tapi tak sempat mo merasa :(

Kek-10kg sponsor by Multibake....


AcaRa malam tu berakhir sekitar jam 12:40am lah jugak....penat...mmg penat...tapi takpa coz kami enjoy....bukan selalu pun......best...memang best...Moga2 tahun depan kita berjumpa lg di majlis seperti ini.... 
Adiosssssss................SALAM MERDEKARAYA dr Warga Hospital Lahad Datu.......................^_^

0 comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..