Thursday, 3 December 2015

Terima Kasih Yan...

AssaLamualaikum
Lama tak bersiaran. Hampir seminggu. Entahlah macam banyak plak urusan dua tiga hari kebelakangan ni. Tapi itulah, entah apa yang disibukkan tu. Haha! Singgah kejap diblog sendiri hanya nak ucapkan berbanyak terima kasih pada blogger Yan- Belajar untuk Sabar yang sudi beri gift comel ni. Sangat menghargai nya. InsyaAllah akan aku jaga sebaik mungkin.
Moga persahabatan alam maya kita berkekalan selamanya. Terima kasih sebab sudi hadir dalam blog atie. Doaku moga Yan sentiasa dalam lindungan Allah dan dipermudahkan semua urusan. Amin!  Love from Sabah. Jumpa lagi..

24 comments:

  1. cantik sis... al quran tu.... Allhamdulillah:)

    ReplyDelete
  2. akak pun dapat juga atie, tapi tak up entri lagi

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..moga persahabatan berkekalan

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini atie....Alhamdulillah dan tahniah atie...

    ReplyDelete
  5. Kakak pun dah dapat atie...terus wasap yan sebagai hargai tanda persahabatan.

    ReplyDelete
  6. cantiknya hadiah yan...tahniah atie.

    ReplyDelete
  7. sweet kannnn..memang best ada rakan alam maya ni..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...rezeki bertemu dgn rakan maya yg baik hati mcm kak yan kan hihih

    ReplyDelete
  9. Cantik.. tahniah dpt hadiah.. :)

    ReplyDelete
  10. sis baru je hantar alamat kat dia ... heheheee

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..cantik hadiah..

    ReplyDelete
  12. asalam datang pai sebarkan salam

    ReplyDelete
  13. Salam kenal sis..

    Cantik hadiahnye..

    ReplyDelete
  14. Subhanallah. Bestnya dpt al quran

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah....harap atiey suka...
    :-))

    ReplyDelete
  16. Tahniah Atie.....okje perasan ada beberapa org geng blogger yg dapat cenggitu jugak...

    ReplyDelete
  17. Tahniah, comel je cantikkn...:-)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..