Wednesday, 28 September 2016

Wordless Wednesday #63 - Bahana camera 360

AssaLamualaikum. Saja nak melawak. Hilangkan mengantuk tu. Haha! macam- macam applikasi camera sekarang ni yang ada dalam list. Bagi yang minat, download sahaja dalam Google @ Apple store. Boleh lah nak melawa sesekali. Abang Pae yang kecil tu pun dah pandai selfie sorang-sorang. Haha!
Bila jumpa depan-depan sampai mengucap dibuatnya. Hahaha! Sekadar lawak ya kawan-kawan, bukan maksud menghina sesiapa. Sesungguhnya setiap yang Allah jadikan itu INDAH. Siapalah kita nak mempertikai kan? 
Jumpa Lagi!

13 comments:

  1. Hahaha...
    Mcm2 apps skg ni kan.. blh jdkan muka kita berseri2.. glowing, gebu gebas.. haha..
    Tp apa yg Allah jadikan tu lebih cantik dan sempurna.. 😀

    ReplyDelete
  2. Hihi... gitulah Atie bila dah macam-macam applications macam-macam boleh jadi

    ReplyDelete
  3. alah atie, kita takde camera 360..tak berapa rajin nak selfie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak ramai pakai tapi saya pun tak pernah terfikir nak guna

      Delete
  4. hihi. lawak je. tapi memang ada betulnya. kikiki

    ReplyDelete
  5. macam2 yg xtersangka terjadi ya atie

    ReplyDelete
  6. Skrg ni semua org boleh cantik dan lawa dgn camera 360, nk hidung mancung pipi. bak pauh dilayang, tapi semuanya palsu belaka ye dak Atie, kang malu je bila org tengok betoi2 rupanya aduhhhh kan....

    ReplyDelete
  7. kih3.... nsb lah dana nih tak gitu...
    itulah muke betul kt fb kt ig kt wassap...
    yg comot serta gebus

    ReplyDelete
  8. Gelak senak perut SB pagi ni.. Tu la pasal kengkawan SB cakap apps 360 tu penipu

    ReplyDelete
  9. Yelah....dah ada teknologi canggih kenalah gunakan ....kalau tidak, kesian mereka yg mencipta tu. Penat penat mencipta tak de sapa guna application dia

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..