7.10.19

Makan di Restoran Khadijah & Katering

Assalamualaikum
Kejadian masa 06/09/2019.
Sesi makan-makan sambil release stress bersama rakan-rakan sepejabat. Sesekali. Bukan selalu. Bila bab berkumpul ramai-ramai macam ni memang seronok sebab dapat jumpa semua. Ada yang tak dapat jumpa selalu sebab kerja shift. Peluang makan & borak sampai pengsan. Haha!
The team! Gambar dulu sebelum makan. Wajib! haha
antara makanan pilihan
Antara set menu
lagi with the team yang ceria. Bos Besar baju hitam :)
Adik-adik. Im the Kak Long. Haha!
Kalau makanan berasaskan seafood, Restoran Khadijah memang antara yang terbaik di Lahad Datu dengan pelbagai pilihan makanan. Harga pun bersesuaian. Suasana tempat selesa. Ada Ballroom di tingkat atas jika ingin mengadakan sebarang acara. Selain itu, restoran ini juga menyediakan perkhidmatan katering untuk majlis-majlis berskala besar. Lokasi pun pun dipusat tumpuan Bandar Perdana, Lahad Datu.
Alamat :
D'Perdana Square (Bersebelahan Perodua,Bandar Sri Perdana
91100 Lahad Datu Town, Sabah, Malaysia.
HP NO : 011-1267 9671

15 comments:

  1. Amboi seronoknya dia mkn2 ramai2..akak nmpk sotong celup tepung tu terliur la pulak

    ReplyDelete
  2. seafood!! makanan sedap, tempat selesa..mmg layan..

    ReplyDelete
  3. bestnya..mkn2..:)

    ReplyDelete
  4. Tentu boss besar belanja

    ReplyDelete
  5. Seronok sesekali berkumpul kan....nak- nak boss belanja

    ReplyDelete
  6. mak aii sedapnya seafood tu :)

    ReplyDelete
  7. bestnya, terliur nengok semua jenis seafood tuh atie oi...

    ReplyDelete
  8. AMBOI SEDAPNYA SEAFOOD MAKAN BERAMAI MENYELERAKAN

    ReplyDelete
  9. Seronoknya berkumpul, makan-makan and ada catching up session begini 😊

    ReplyDelete
  10. InsyaAllah hujung Bulan ini akak ke Kota Kinabalu, kenduri kahwin, nak mkn seafood puas2 kata kak nabilah.. dia nak mkn lobster 😋

    ReplyDelete
  11. Sedapnya seafood..kita hantu seafood. tapi nak sampai ke KK lambat lagi ni

    ReplyDelete
  12. ehem jalan2 sini scroll tengok food hehe..
    tengah2 malam boleh lapaq..

    ReplyDelete
  13. menarik dan makan secara beramai-ramai memang terasa nikmatnya

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..