15.10.19

Loaded Potato Bowl


Lunch apa you all siang tadi di office ?? Baru mau tanya. Haha! Moga semua kenyang dan bersyukur dengan rezeki hari ini. Alhamdulillah masih diberi nikmat makan. Salah satu rezeki yang kadang kita lupa dan pandang ringan. NIKMAT MAKAN Juga adalah rezeki. Kan?? :)
 
Loaded Potato Bowl
Kami makan ini sahaja untuk lunch. Teringin. Bila sorang bercakap nak makan kFC, pakat-pakatlah semua mengirim. Jenis malas nak keluar tengah hari, jadinya kirim sahaja. Kenyang juga. Penuh dengan kentang putar, isi ayam, cheese dan mayonis. Salah satu add on yang boleh kita beli di mana-mana KFC seluruh negara. Cuma tak boleh makan banyak sangat, takut muak. Berpada-pada. Haha. 
Thanks for reading. 

18 comments:

  1. feveret anak2 kak ana ni atie hehe :)

    ReplyDelete
  2. Kalau ke kfc pasti cari ayam goreng original resipi

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Alhamdulillah makan itu satu nikmat, lidah yang boleh merasa sedap dan enak satu nikmat, kenyang juga satu nikmat..

    ReplyDelete
  4. wah..sedap jgk ni..:)

    ReplyDelete
  5. makan merupakan satu nikmat.

    ada oramg makan tetapi tidak nikmat sebab hilang selera

    ReplyDelete
  6. pernah mkn yg kecik je kfc loaded go bowl..yg ni beso lg meriah

    ReplyDelete
  7. Tak pernah order kfc loaded potato bowl ni lagi nampak meriah jugak tu

    ReplyDelete
  8. sedap ni! tapi betul la...takleh mkn byk2 jadi muak.

    selalu ckp..terima kasih Allah bagi nikmat makan. Sbb kdg2 kita makan, tp takde nikmat. wpun mknn tu biasanya mmg fav kita.

    ReplyDelete
  9. Sesekali makan potato ni sedap juga... :)

    ReplyDelete
  10. My peberet ni. mula-mula testing bila makan terus terjebak dan suka. Kalau jemu ayam beli ni pun dah kenyang sebab potato dia banyak.

    ReplyDelete
  11. Saya suka ni. Time perut lapar atau time craving something cheesey, memang akan order loaded potato bowl.

    ReplyDelete
  12. Antara menu favourite saya di KFC. Btw saya dah follow back. Terima kasih sudi follow The Wonderful Jannah.

    ReplyDelete
  13. Akk selalu jugak beli ni. Anak anak pun suka.

    ReplyDelete
  14. Tetiba rasa macam lamanya tak makan KFC.. Hahaha.

    ReplyDelete
  15. Belum cuba lagi ni. nak try juga sebab menggoda betul

    ReplyDelete
  16. fuhh! melting tengok

    ReplyDelete
  17. saya minat jugak yang ni.sedap dan mengenyangkn

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..