20.10.19

Rileks Weekend

Assalamualaikum. Buat apa tu?? Hehe! Hujung-hujung minggu ni terasa malas sangat nak keluar. Dah jarang keluar. Kecuali ada hal yang nak diselesaikan, baru lah kami keluar sekali jalan-jalan.   Dah selalu sangat duduk rumah hujung minggu. Selesaikan kerja-kerja rumah, masak, makan & rehat (tidur!).Tambahan cuaca panas, memang idok lah nak jalan. Haha! 


Macam si Uting ni  kalau dapat tidur, punya syok.
Sarapan pagi ini lempeng (request anak bujang) dan roti bersalut telur. Alhamdulillah! 
Selamat berhujung minggu semua.
*Note : Kucing jalanan yang dah jadi kucing kesayangan kami. Nama Uting:)

11 comments:

  1. Samalah. Duduk rumah jela boleh jimat duit. haha

    ReplyDelete
  2. Kita mak2 ni mmg suka lepak ky rumah ja kan...anak2 dara,bujang..pantang hujung minggu ada ja plan kt luar..

    ReplyDelete
  3. Saya pun sama Atie... malah tak pernah 'bosan' duduk bersendirian di rumah.

    ReplyDelete
  4. kt cni dah start hjan atie..lgi best tdo..haha

    ReplyDelete
  5. Comeinya Uting! Weekend ni cheq pun buat perangai macam si Uting tu juga hihi 😂

    ReplyDelete
  6. Weekend memang stay kat rumah je buat kerja apa yang patut. biasanya home cleaning lah. Ada hal baru keluar

    ReplyDelete
  7. kalau kucing jalanan yang diberi makan cukup memang cantik

    ReplyDelete
  8. Biasa la kan Si Uting tu kan kucing... Nana teman kat rumah nie pun sama... dok menambahkan berat badan je... lepas tu, tidur... tidur... dan tidur lagi...

    ReplyDelete
  9. alahaiiiii tucen ni.. kuak lentang pulak dia..

    ReplyDelete
  10. This is the kind of data I've long been attempting to discover. Much obliged to you for composing this data. There are so many fun and exciting things to do and experience around the world that I thought I'd put together a list of my favourite Things to do for all travelers ...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..