Sunday, 28 June 2015

Humood AlKhudher - Kun Anta

Salam #11 Ramadhan
Minggu yang santai sambil dengar lagu "Kun Anta"  oleh Humood AlKhuder. 
Lagu ini selalu sangat terdengar di corong-corong radio pada masa ini. 
Korang suka tak lagu ni kengkawan? :)

Selamat berhujung minggu semua! Quality time with family ya.
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Fiza suka dengar lagu ni Atie. Siap download lagi. Hehe... Selamat berhujung minggu Atie :)

    ReplyDelete
  2. Baru tengok kat youtube tadi :-))

    ReplyDelete
  3. Bila dgr lagu ni selalu ckp kt diri sendiri kan bagus kalau pandai ckp arab,boleh nyanyi lagu ni.hehehehe

    ReplyDelete
  4. tengah hot lagu ni...tapi ni lagu nashid...sape yang tak faham ikut berjoget .... sebab rancak sangat....tapi best lah...

    ReplyDelete
  5. siap karoke lagi dalam kereta dengar lagu ni..hehe..test suara sikit.

    ReplyDelete
  6. selalu jugak dengar tapi tau part la la la la la tu je ekekekekeke :p

    ReplyDelete
  7. Comella penyanyinya ni.. lagu yg menarik didengar walaupun tak boleh ikut sangat liriknya..angguk seronok bila dgr

    ReplyDelete
  8. lagu ni jd fenomena skarang..

    ReplyDelete
  9. Saya pun suka dengar lagu ni lately. Very catchy walaupun tak faham apa maksudnya :)

    ReplyDelete
  10. Lagu ni mmg tgh viral Atie.....lama lama dengar mcm lagu hindustan pun ada ek

    ReplyDelete
  11. salam ramadan atie ..
    baru sempat menjengah ramadan ni .
    harap sihat dan dapat beramal dibulan yg mulia ni
    dan selamat menjalankan ibadat puasa

    ReplyDelete
  12. Sebelum ni radio IKIM fm asyik pasang lagu ni tapi saya tak tahu tajuk dan penyanyinya. Sekarang ni barulah tahu...suka dengan lirik dan melodinya :-)

    ReplyDelete
  13. ramai yang suka lirik dan lagu ni..anak-2 kecil pun boleh follow lagu ni sbb simple dah mudah di ikut...
    salam perkenalan dari mommylina

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..