Tuesday, 24 May 2016

Family Day Office 2016-Sandakan Part 1

Entry kebelakang:
Planning Family Day yang telah lama dicanang-canang. Akhirnya terlaksana pada 07-08/05/16 baru-baru ini (Sabtu & Ahad). Cadangan tempat pun dibuat. Biasalah kalau nak buat dikawasan dekat-dekat sini, memang tak banyak pilihan. Sama ada buat di Tawau atau Sandakan. 2 tahun lepas pun buat di Sandakan. Tahun ini nampaknya Sandakan juga pilihan ramai. Cuma dihotel yang lain lah. Kali ini kami memilih Sandakan Styles Hotel. Bolehlah untuk masa yang terhad 2 hari 1 malam.
View dari hadapan Hotel. Dihadapan ni, ada shopping complex yang besar di Sandakan, Harbour Mall. Belakang pula view laut.
Tahun ini join tanpa En Kuling sebab beliau tak dapat balik, Baru habis cuti, so aku pergi dengan boyfriend kecil ku sahaja lah. Si Abang Pa'e, Nasib dia memberikan kerjasama sepanjang program kami ni. Kalau tidak, naya juga nak handle. Huhu. Kami dapat bilik #425. 
View dari dalam bilik kami. Laut luas terbentang:)
Entry bersambung lah! dah tak tau nak cerita apa lagi. Haha! 
Jumpa lagi..

16 comments:

  1. Kalau ada papa Pa'e mesti lebih bermakna ye Atie
    Tapi itulah demi tugasan. Mujur juga ada bujang kecik tu jadi teman.

    ReplyDelete
  2. View laut tu yg menarik cantik Atie..
    Rasa kurang pula ye atie..
    Tak ada Kuling awak tu..
    Mujur ada Kuling kecik yg hensem tu yak.. :)

    Cepat2 tau next entri tu..
    Tak sabar pulak.. :D

    ReplyDelete
  3. Cantik nya pemandangan biru laut tu atie...damai je mata memandang.
    Yalah ,suami takde anak ada jadi peneman ,seronok juga kan.

    ReplyDelete
  4. WAH ADA BOYFREN KECIK YG TEMANKAN...BAGUS TU ATIE..TEMPAT PENGINAPAN PUN OK SGT.

    ReplyDelete
  5. tenang melihat lautan...seperti biasa Pa'e setia bersama ibu..:)

    ReplyDelete
  6. Baru get ready nak baca karangan tetiba dah tamat! Hilang semangat teruja membaca tau!

    Apa-apa pun, view menghadap laut tu cantik sangat. Tenanglah jiwa rasanya kalau duduk kat hotel macam ni.

    ReplyDelete
  7. Cantik pemandangan dia atie

    ReplyDelete
  8. Lapang dan damai rasa hati tengok pemandangan ciptaan Allah ni..

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    alah sian nya kuling tk bersama .
    klu ada agaknya tambah satu nite lg kot ..
    boyfren tk pe atie asal jgn
    boyafren , hihi

    ReplyDelete
  10. cantik viewnya Atie
    akak suka pemandangan laut macam tu tenang je kan

    ReplyDelete
  11. Suka view tu...☺
    Cantik, tenang rasanya...

    ReplyDelete
  12. Laut dan pantai Sabah memang cantik...
    Ni yang rasa nak pargi sabah lagi

    ReplyDelete
  13. Syukurlah masih ada boypren walaupun kecik Atie hihi...
    Cantiknya laut....biru hijau.....saujana mata memandangnya

    ReplyDelete
  14. Syukurlah masih ada boypren walaupun kecik Atie hihi...
    Cantiknya laut....biru hijau.....saujana mata memandangnya

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..