Thursday, 19 May 2016

Our Team 2016

AssaLamualaikum
Sekeping gambar team kami untuk tahun 2016 ini. 14 orang lelaki dan 9 orang perempuan. Team gila-gila bila ada aktiviti. Team mencari rezeki. Dibawah kelolaan seorang Bos wanita yang baik hati (ketiga dari kiri). Alhamdulillah! Juga nak tayang baju korporat baru. RM95 untuk baju sahaja. Kain kami sendiri cari. Mahal tak?? :)
Bila diperhatikan kepala aku seorang sahaja yang senget. Tak dapek nak nolong betulkan kepala, kata si tukang edit. Haha. Bila gambar dah siap baru perasan. Kalau terjumpa dimana-mana salah seorang diatas, tegur-tegur lah. Jangan risau semua baik-baik. Semua juga adalah Sabahan, kecuali Big Bos (Johor). Yang penting kami lah team Power Ranggers Moden. Hahaha!
Jumpa lagi. 
With LOVE..

21 comments:

  1. Power ranger moden haha.. bestla ada team, aktif mama Pae ni, adoi sorang senget pulak ye hehe

    ReplyDelete
  2. Bila satu team punya pandangan yg sama sehati-sejiwa semua kerja mudah dilakukan
    Cantik pilihan warnanya Atie.

    ReplyDelete
  3. team ape ni awak.cantik baju korporat :)

    ReplyDelete
  4. cantik baju korporat...takpe, posing style lain sikit..

    ReplyDelete
  5. best kalau dapat geng yang sekepala ni kan atie..

    betul lah tu, kenapa kepala senget tu hehehe

    ReplyDelete
  6. Kepala senget takpe senang nak cari yang mana atie...bila dah gambar ramai kan sukar nk beza.
    Cantek warna baju .

    ReplyDelete
  7. WAH CANTIKNYA BAJU TEAM...PATUTLAH MAHAL ATIE.

    ReplyDelete
  8. Cantik sangat baju korporat sis..Maroon gittewww! :) Alhamdulillah dapat Boss yang baik kannnn..

    ReplyDelete
  9. PC suka tengok warna bajunya kak..bila dapat kawan yang ngam memang seronok kak..mudah nak faham kita dan kita pun senang nak faham dia..buat apa-apa mesti seronok..

    ReplyDelete
  10. Kalau geng gila2 & satu kepala memang best.

    ReplyDelete
  11. warna cantik kak! (^__^)
    ada team yg sekepala ni mmg best kak.. Hilang stress! hehe...

    ReplyDelete
  12. Cantilah pulak design baju koperat tu...

    Memang warna kegemaran saya...

    ReplyDelete
  13. jarang baju koperat wane ni..

    ReplyDelete
  14. Baru nak tegur kenapa kepala senget ^_^ Patutnya kalau sekepala semua, kepala mesti nak senget satu arah yang sama. Hehehe...

    Cantik warna tapi kenapa tak provide semua sekali @ RM95? Barulah boleh kata murahhhhhh... ^_^

    ReplyDelete
  15. Cantik nya baju team Atie ni.. Senget tu kenapa? silau ke?..hihii

    ReplyDelete
  16. Cantik warna baju tu Atie..
    Kenan akak tengok..
    Boleb tahan harganya..
    Jadi kain kena beli sendiri ye..

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum atie lma tak berkunjung sini....
    Perasan sapa yg sengget tu...tak pe semua tampan comel2 belaka

    ReplyDelete
  18. salam atie ..
    atie yg mana kt gambar tu ..
    seragam dan sekata ..

    ReplyDelete
  19. cantik baju team Atie. Bestla kalau sealiran pemikiran... kerja pasti berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  20. Uniform baru mmg match sangat dengan dinding belakang tu Atie hihi....
    Tak pelah senget sikit je, yg penting muka menten comey .....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..