7 Oct 2012

BOSAN.... AKU BOSAN.... :(

AssalamualaikUm.....

Tetiba rasa Bosan.....tak Tau kenApa...erm.... Rasa ini pandai singgah di Minda...
Situasi di OPis..;
Bosan mau kerJa... Bosan dengan semua.... best nya klu tak payah kerja...tapi tiap2 bulan ada income...haha... boleh kah?? bestnya klu jadi bos sendiri... kerja sendiri...haha...angan2! :)
Ye lah kan...seTiap manusia pasti ada satU taHap....akan tiba2  BOSAN......betul kan???
Tipu lah kalau korang tak pernah Rasa Bosan........:)
BOSAN... boring sama jak tu...hehe...:p

beginilah klu tahap terlalu bosan..hehe..

ni plak situasi bosan dulu2 zaman study...:)

Situasi di Rumah..;
Bosan bila c hero Malaya tidur (Pa'e)...apalagi klu sdh bergabung dgn Baba nya...zZZzz..............time ni melilau lah sorang2...ndak tau mau buat apa..hehe...
Coz klu Pa'e ada boleh lah menyembang 24jam...tanpa henti pun boleh...hahaha..
sebab Pa'e akan diam time dia tidur jak...ada shj yg di bualkan... klu tak pun P'e akan menyanyi2...1 rumah riuh dgn suaranya jak..lagu kegemarannya buat masa ini ialah..."utk dia..eh!...untuk diaaaaa"....hehe...........1 lg lagu "anak kampung" by Jimmy Palikat tu... riuh lah suaranya dgn jeritan.."atu (aku) anak kg tiada apa2"......haha.....
putera tumpis Ku bah... syg anak Ibu.....
nahh..tidur sdh c Tumpis....start sdh boring..huhu


hehe..baby yg bosan...

Eh! tetiba ada plak pic kucing2 comel ni....hilang terus rasa bosan...:p


TQ Mr google for the lovely picture.....:)


WasSalam ^_^         12:22am (mata sdh ngantuk dahh)

0 comments:

Post a Comment

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..