Wednesday, 24 October 2012

:: Rindu Haruman Bayi ::

AssALamuaLaikum...
Tengok tajuk entry pun dah tau.. :)
Teringin sebenor nya...Rindu pada haruman & tangisan seorang bayi... 
best kan kalau cium baby.. lembut jer rasa kulit dorang tu kan... al-maklum masih banyak Collagen...hehe...:)
Baru-baru ni our lovely BOS (IT)- Puan Raihayu telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki seberat 3.2kg dan diberi nama Zahin... Cutee sangat.. (bila lah turn aku ni?? )hehe...
Pagi nak bersalin tu sempat lagi kerja.. Kuat sangat Puan kami ni :)
Dah rasa sakit tu baru lah aku tolong hantar ke Labour Room.. (dulu masa aku nak bersalin Pa'e pun, aku turun sendiri ke Labour Room- masa tu Baba Pa'e takde pergi Kota Kinabalu) haha..
hebat kan kami??.... Alhamdulillah semuanya selamat juga....:)
Nyenyak jer Zahin tido
Tido jer..bangun2 menjeling..hehe
En Yin & Puan Iffah enteprem :)
My only one- Abg Pa'e pun nak baby, Ibu...hehe

Balik rumah petang tu tunjuk lah gambar baby Zahin kat Pa'e.. aku bagitau lah yang baby ni adik Azim (abg kpd baby Zahin)..Pa'e siap tanya aku balik 
"kenapa Pa'e takde baby".. Pa'e pun mau baby, Ibu".. 
siap bahasakan dirinya "abg Pa'e" lg..budak2 kan... ingat baby tu boleh dapat express ker?? hehe..
Suka nya tengok baby... teringin nak ada anak perempuan buat teman my Pa'e... Doa2kan lah ya!
Moga Allah mengabul kan doaku... amin !

**TAHNIAH Puan AYU & En Ubai atas kelahiran Zahin **

 WaSsALAM

(sekalilgtuanpunyablogtakdegambar :)

9 comments:

  1. Comelnye baby...
    Betul tu Atiey..suka cium bau baby..wangi jer...rindunye dgn bau baby...Insyallah Atiey..moga Allah makbulkan doa...Bestkan bila anak dah sepasang..aku ni pun nak juga anak boy lagi...^^

    ReplyDelete
  2. alah..lah.. Tomeynya kak. Sampaikan ucapan tahniah dgan puan ya kak. :)

    ReplyDelete
  3. smoga bla dh bsr nnti dia jd anak yang baik dn soleh.

    ReplyDelete
  4. comel nya zahinnn.. kiuutttt sangat,, tambah2 lagi part yg ada gambar sya tu hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Salam aidiladha buat atiey sekeluarga.

    Thank you sudi singgah, komen Dan follow blog aunty.

    Baby yang baru lahir seharum syurga.. :)

    Aunty folo anda juga. :)

    ReplyDelete
  6. Tq sbb sudi lawat blog sya dan jd follower yg ke-100.....salam aidiladha.....

    ReplyDelete
  7. Insyaallah ....adalah rezekinya tu nanti...

    ReplyDelete
  8. insyAllah kak.. tulah kan.. kadang yg susah nk dpt anak nak anak.. ade yg dah dpt ank dibuang + didera .. kecian sgt kan... mudah-mudahan panjang umur murah rezki dpt lah akak anak gurl plak.. hehehe... ayu pun nk anak boy plak.. tp tunggu alisha beso sikit.. kakak ipo ade 1 org yg masih belum ade anak.. kadang kesian sgt.. kita dah ade 2.. yg lagi sorang anak pun baru 1.. tue pun 6 tahun tunggu.. bila jumpe atau balik kg.. dia gentel je anak-anak kita nie.. dah macam anak dia je dia layan...

    ReplyDelete
  9. amin.. moga dipermudahkan... huhuhu=) teringin nak ada anak sendiri

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..