Sunday, 18 August 2013

::Ahad: Mood Masih Lemau...

AssaLamualaikum..
Pekabar kawan-kawan blog? rindunya kat korang semua. Lama tak bersiaran. Banyak cerita, banyak peristiwa sepanjang raya. Pengalaman beraya di bumi Melaka, pengalaman Pa'e 1st time naik belon & beraya bersama nenek serta sepupu-sepupunya di sana. Memang pengalaman yang sukar untuk dilupakan. Memang amat sibuk, penat tapi sangat seronok. Harap raya korang pun begitu jua, penuh dengan warna-warni kegembiraan di bulan Syawal yang mulia ini. Apa pun belum terlewat lagi nak ucapkan sekali lagi 
" Selamat Hari Raya Aidil Fitri"
Mohon maaf andai ada salah & silap. 
Berkesempatan nanti aku BW kerumah korang ya! :)
Happy Weekend!
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. Assalam atie..selamat kembali.rindu atie ngan pa'e...tak sabar nak dengar cerita2 blk melaka..
    selamat hari raya atie

    ReplyDelete
  2. dah cutilama,byk makan ketupat n lemamg mm lemau la kan.hehe...

    tggu cerita si pae beraya..cptupdate ye..

    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. Balik Raya je memasing mmg lemau Atie.... okje pun sama!

    ReplyDelete
  4. salam syawal atie ..
    belum terlambat lg utk ucapkan
    selamat hari raya dan maaf zahir batin
    tunggu n3 raya dari atie ..

    ReplyDelete
  5. slmt ari raye atie! maaf zahir batin!
    nak tahu jugak penaglaman pae naik belon tu...Aliya dulu masa mula2 ok tp bile nak mendarat tu die buat hal x nak pakai seatbealt! terpaksa pegang ler jawabnye...hahaha;p

    ReplyDelete
  6. belum lambat kalu sue ucapkan Selamat Raya..

    ReplyDelete
  7. anna sampai ke hari ini msih lagi mood beraya dan rasa macam malas nak p kerja..
    * kad raya sampai dah ke?

    ReplyDelete
  8. Banyak yg Pa'e dapat di hari raya kali ini. Lagipun dia dan besar sikit, dan boleh bercakap tanya itu-ini itu yg tambah seronok Atie...

    ReplyDelete
  9. jom jangn lemau2... jom tepek gambar raya lak..

    ReplyDelete
  10. salam syawal # 12 atie..m3h pun hr ni baru stat nk aktif blog blk..hehe

    ReplyDelete
  11. cepat2 update pasal raya..nak bc nih..hihihi

    ReplyDelete
  12. masih dlm mood raya nih..raya kan sebulan..hihi..

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya atie..pelan pelan nnti mood datang balik..

    ReplyDelete
  14. hihi.. somel je garfield tu.. sronok x, beraya umah mentua.. :p

    ReplyDelete
  15. SELAMAT RAYA JG KAK.. Maaf zahir dan batin k

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..