Thursday, 1 August 2013

::Minggu Yang Sibuk...

AssaLamualaikum
Tajuk ntah apa-apa! Haha. Kepala sudah blank. Banyak sangat kerja minggu ni. Esok ada pelancaran projek 5S. Last-last minit unit kami dipertanggung jawabkan untuk menyediakan segala jenis persiapan untuk acara tersebut. Adui! punyalah kelam-kabut. Lain lagi mood raya. Fikir rumah lagi tak habis kemas. Plan nak buat sejenis dua kuih pun tak jadi lagi. Nak buat kerja pun dah lemau. Haha! Apa pun moga majlis esok berjalan lancar esok.
Jangan cari, aku tiada dalam pic:)
Nanti dah free, aku balas jejak kawan-kawan ya:)
Selamat bekerja!
WasSaLam^_^

28 comments:

  1. Mesti best projek nie.. apapun semoga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan # 23
    aii..mcm tau2 je m3h nak tanye mne atie lm gambo tu..he3..
    k selamat bekerja

    ReplyDelete
  3. sisih-susun-sapu-seragam-sentiasa amal..
    bosan ber'5s.. huhu

    ReplyDelete
  4. selamat menjalankan tugas...

    ReplyDelete
  5. dah nak raya..macam2 nak fikir kan atie

    ReplyDelete
  6. baru tau akak keja kat mana hihihi

    ReplyDelete
  7. bawa bertenang yer tie..takper kuih raya tuh boleh beli kan..alaa nak raya mmg camtu kan..semua nak kejar2..:)

    ReplyDelete
  8. sibuknya bah aTie..ok bah aTie..pelan2 jak buat keja ya..:)

    ReplyDelete
  9. hahha, anna paling x suka 5s.. semuanya serba tak kena je anna rasa...

    ReplyDelete
  10. Office pun nak cantik juga itu yg kena buat 5S sempena nak raya ni Atie:)

    ReplyDelete
  11. 5S opis dlu baru la 5S rumah kan?hehe..selamat bekerja kak atie! :)

    ReplyDelete
  12. gambar semua ceria nk balik raya uoolss., ;-D

    ReplyDelete
  13. rumah pun belum 5s lagi nii..tunggu anak2 tolong baru ringan sikit nak buat..

    ReplyDelete
  14. tu la bah atiey, aku pun sama, mo dekat2 cuti semakin banyak keja mo kasi siap...huhu

    ReplyDelete
  15. sibuk ye kak.
    mood raye dah ade ni hehe

    take care kak

    ReplyDelete
  16. ms kerja dulu.5s la paling saya tak suka..malas nak melabel semua bagai.hihihih

    ReplyDelete
  17. sibuk nak buat itu ini semua tak sempat ek.

    akak ni dok sibuk jiwa raga dengan mood raya. cam no tu dik .

    ReplyDelete
  18. mmg skrg dah xde mood nak buat keje. igt nak raya je ni..

    ReplyDelete
  19. xpa kak.. Biasalah tu, dekat2 raya kan, regging sikit. Huhu

    ReplyDelete
  20. Kerja raya namanya tu :) good luck

    ReplyDelete
  21. salam atie ..
    sebelum datang cuti panjang raya, nampaknya diperah dengan kesibukan yer ..

    ReplyDelete
  22. kat sini amalkan budaya 3S , senyum salam sapa....;)

    ReplyDelete
  23. Memang femes 5 s ni, kat sekolah anak okje pun ada!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..