Thursday, 29 August 2013

::Oh Tidakkk...mari kemari wahai Mood!...

AssaLamualaikum
Lihat lah tajuk N3 ku ini. Haha! Malasssssnya. Menunggu mood datang! 
Lemau lagi hari ini. Otak blur.
Nak kongsi picture budak tumpis tu semalam. 
Tak boleh tidur tanpa bantal busuknya. Haha.
Makin manja lah sekarang! Marah sikit, pandai dia pujuk. 
Cepat-cepat datang peluk dan cakap "sayanggg Ibu". Ibu pun cair bila dengar. Hehe!
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. Hehehehe kena panggilan pulau tu Atie baru mood nak update blog datang :P

    ReplyDelete
  2. KZ pun pernah mood ke laut...lama pulak tu!

    ReplyDelete
  3. Jangan ingat kita aje pandai saikoloji anak, anak pun pandai nak saikologi kat ibu dia..

    ReplyDelete
  4. cney mood iya? ke laut kali..ahakkksss!!!..sama kedak kurin,mun sik da mantal musyuk..sik dapat tido la nya

    ReplyDelete
  5. takpelah pelan2 yer . take yr time

    ReplyDelete
  6. ehh..pa'e ada bantal bucuk ekk..hehehe..xper..aunty dulu masa kecik2 pun ada bantal bucuk jugak..hehe

    ReplyDelete
  7. salam atie..
    baru ade internet nie haa..heheh..
    cutenya abg pa'e ngan bantal busyuk..abg aidan takder bantal busyuk..kdg semua bantal ditendangnyer..:)

    ReplyDelete
  8. abg pa'e ada bantal bucuk rupanya/..:)

    ReplyDelete
  9. Paeeeeeeeee winduuuuuu. ALaaa romantik la Pae ni, suka pujuk2. JJ kalau kita marah dia, dia marah kita balik huhuhu. Abang Pa'e bersabar jer la ngan JJ yer hahahaha.

    ReplyDelete
  10. pandai memujuk ye pa'e.. cair selalu la ibu. hihi..

    ReplyDelete
  11. pae dengan bantal busuknya..anak2 kami dengan selimutnya...hahahah

    ReplyDelete
  12. sama la dgn Danish... kadang2 siap cakap, "Jgn marah adik.."... padahal tak marah pun, saya bebel manja2 jer... lepas tu cepat2 datang kiss kat pipi... sweet aje kan?

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya Atiey....

    susahkan bila mood dah kelaut...nak dapatkan mood tu balik payah...hehe..mcm aku lama nau blog terabai...barulah dpt update ni...

    So sweetlah abg Pa'e ni...pandai pujuk ibu...^^

    ReplyDelete
  14. masih teringat semenanjung la tu ..
    tu yg mood masih kureng ..
    he..he..

    ReplyDelete
  15. Ada bantal busuk ya :) sorang mmg manja mcm iman juga

    ReplyDelete
  16. Anak manja si tumpis ni tau..siap ada bantal busuk lagi..

    ReplyDelete
  17. Mmglah Atie...kekadang okje pun tak de mood ...dahlah tak de mood , tak de idea pulak tu....jadi Pa'e je best sentissa ada mood hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..