Saturday, 3 August 2013

::Mood Balik Kampung...

AssaLamualaikum
Cuti bermula hari ini. Yahoooo... Kali ini cuti panjang. 16hb ogos baru jenguk opis semula! Last-last minit nak buat persediaan untuk raya. Semalam sempat buat sejenis kuih. Gigih menghabiskan start balik dari kerja. Penatnya! tapi puas hati. Pagi ini sambung buat sejenis lagi. Untuk Mak dan untuk Pa'e. Petang ini dalam pukul 2.00pm akan bertolak balik ke Tawau. Sempatlah bermalam 2 hari di rumah bondaku sebelum flight ke KL Isnin petang. 1st time anak bujangku terbang. Entah macam manalah nanti. Harap-harap perjalanan menyeberang Laut Cina Selatan berjalan lancar. Doakan ya!

*BW mungkin akan berkurang. Ada masa akan kubalas jejak korang.
Terima kasih pada sesiapa yg masih sudi singgah ke sini:)*
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Oh... kiranya beraya di semenanjunglah ye Atie..
    Selamat bercuti panjang...
    Kakak kerja lagi sampai minggu depan
    Kg kakak dekat aje sejam pun boleh sampai hihi...

    ReplyDelete
  2. semoga selamat sampai kak atie... :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Atie..
    Moga perjalanan selamat nanti..
    syoknya dapat cuti panjang..hehe

    ReplyDelete
  4. semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju ya aie..mesti Pa'e seronok..:)
    sempat jg bah aTie buat kuih..:)

    ReplyDelete
  5. Moga selamat n selesa setiap perjalanan..InsyAllah..aminn.

    ReplyDelete
  6. panjangnya cuti raya.raya sakan la..selamat hari raya.semoga dipermudahkan perjalanan..:))

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti dan hati-hati di dalam perjalanan ye. :)

    ReplyDelete
  8. selamat naik kapal terbang ye abg pa'e! Aliya hari tu 1st time jugak naik flight mase g sabah tu...tetiba bile nak landing tu die buat tak nak pakai seatbelt....risau jugak time tu...hahaha....

    Selamat bercuti dan berhari raya utk atie sekeluarga!

    ReplyDelete
  9. salam atie ..
    selamat bercuti panjang yer ..
    KL- Tawau ... pernah aku ikuti laluan penerbangan tu ..
    he..he..

    ReplyDelete
  10. slmt bercuti n selamat hari raya

    ReplyDelete
  11. Selamat bercuti dan selmat terbang.. Hehe

    ReplyDelete
  12. assalam,,selamat bercuti raya...

    ReplyDelete
  13. semoga urusan sis dipermudahkan allah :-) n slamat bercuti! slamat hari raya.. :D

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan # 27 atie
    selamat bercuti&selamat hari raya

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya dan selamat bercuti

    ReplyDelete
  16. Wahh hr ni atie mesti dah ada kat semenannung kan. Raya kat mana tu

    ReplyDelete
  17. hati2 kak. salam aidilfitri maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  18. Lepas raya baru sempat datang dan baca entri Atie ni...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..