Wednesday, 28 August 2013

::Jalan-Jalan I-City...

AssaLamualaikum
Lepas syawal di kampung, kami bertolak balik ke Kajang rumah Kak Long. Tapi sebelum tu, Mak Uda Pa'e ajak kami jalan-jalan pergi I-City dulu. Dah janji dengan anak buah dia yang sorang ni nak bawa jalan, so tunaikan lah hajat Kak Ipar tu @ Mak Uda Pa'e. Sebelum sampai I-City sempat lagi singgah di Nilai, temankan Mak Uda shopping barang-barang perhiasan rumah. Dekat pukul 9.00pm baru sampai I-City. Jem plak tu, parking pun penuh. Huh! memang penat & mencabar! :)
Semua gaya hero diatas adalah gaya ultraman. Pening nak suruh Pa'e posing elok sikit, tetap juga gaya ultraman menjadi pilihan. Haha! sabor jak lah. Hari tu memang penat, muka pun semua dah blur. Tak sampai 1/2 jam kami di I-City, Pa'e dah mengadu penat & ngantuk. Dah start merengek minta dukung! Kesimpulannya balik awal & tidur:)
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. salam Atie.....

    sempat lagi cuti raya jalan2 kat i city ye......

    ReplyDelete
  2. orang shah alam pun tak sampai lagi i-city ni woi... hahahah... best nyer dia dapat jalan2 sana...

    ReplyDelete
  3. sempat lagi jalan-jalan...merasa g Icity yer Atie...dah Pa'e minat ultraman..maka gaya pun harus macam ultraman jugak :)

    ReplyDelete
  4. bestnya jalan-jalan. saya dah banyak kali rancang nak ke situ, tapi tak sampai-sampai juga. huhhuhuhu

    ReplyDelete
  5. Cian abg pa'e kepenatan jalan2 yer..atie dah sampai i-city, saya rsnya tak sempat dulu..

    ReplyDelete
  6. Wahh sampai jugak Atie kat I-city ni kan..Aida tak sampai-sampai pun lagi..malu kat Atie..hihihi..ornag jauh pun boleh sampai inikan pulak aida yang dekat ni kan..huhuh

    ReplyDelete
  7. bukan main seronok ya abg pa'e jalan2 kat I-city...:D

    ReplyDelete
  8. bestnya jalan2 Icity dan Nilai..Pae boleh geng dengan anak teruna aunty Linda la sebab minat otomen..hehehe

    ReplyDelete
  9. Wah jalan-jalan iCity ye Atie... dah dekat rumah akak tu.. boleh singgah raya rumah akak ni :D

    ReplyDelete
  10. salam atie
    wah!! sampai I city yer ..
    dekat sangat dengan rumah aby tu ..
    klu naik motor cupcai pun tk sampai 10 min blh sampai ..
    berjalan sungguh atie ni ...

    ReplyDelete
  11. Pa'e tu dah penat sangatlah Atie kalau tak mahu dia ronda terus.

    ReplyDelete
  12. Atie nanti boleh pegi lagi icity tu

    ReplyDelete
  13. waa..org sabah dah sampai i city..org perak ni tersangatlah jelesnya..hehe..bila nk sampai tu tatau..

    ReplyDelete
  14. hihi.. pa'e dan ultraman mmg tak dapat dipisahkan.. ;)

    ReplyDelete
  15. wah... bestnya dah sampai I-city... saya tak pernah sampai lagi ke situ... huhuhu bila la agaknya ya?!

    ReplyDelete
  16. alaaa..bestnye pa'e gi I-City...aunty pun lum pergi sana lagi tau.. =)

    ReplyDelete
  17. Memang nampak sangat muka uols kepenatan. Tapi ok la kan, at least penuh dengan aktiviti jalan2.

    ReplyDelete
  18. Bestlah Pa'e...dah jalan2 p I City....teringin gak nak ke sana... :)

    ReplyDelete
  19. takpelah..yg paling penting dh smp i-city..gaya ultraman comel apa.hehe

    ReplyDelete
  20. Lama dah tak pegi ICity....macam mcm ada dah kan Atie kat sana!

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..