Tuesday, 27 August 2013

::Cerita Pa'e Mandi Sungai...

AssaLamualaikum
Masih cerita di Kg Jus. Hehe. Pa'e memang paling seronok bila bab-bab mandi ni. Erm! maunya dia tak naik bila dah turun mandi tu. Puas lah dok pujuk naik salin baju, makan atau tidur siang. Bila dah jumpa sepupu-sepupu hero dia, memang leka bermain. 
Anak sungai je. Dulu2 hubby cakap ni bekas aliran lombong timah.
Lihatlah gaya hero ku itu. Mandi pun tak pakai spender. Seksi meksin. Haha! akibatnya bila dia naik, habis kena gigit apa ntah. Bengkak jugalah 'anu' dia. Haha! nasib baik sapu minyak gamat cepat, hilang juga bengkak dan gatal-gatal tu. Memang seronok lah melayan budak-budak. 
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. ni bukan pa'e jer suka... acik lia pon mmg suka berkubang air...

    ReplyDelete
  2. Bila dah balik sana sekarang mesti dia ingat kisah mandi sungai ini lagi Atie..
    Nampak happy betul Pa'e

    ReplyDelete
  3. Seronok dpt beremdam sesekali.. hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak

    maaf lama xsinggah sini

    wah pa'e nampak happy betul la dia

    ReplyDelete
  5. sukanya pa'e... lama xmandi sungai..

    ReplyDelete
  6. budak2 mmg suka mandi manda kan... kdg2 tengok smpai biru bibir dan terketar-ketar pun nak jugak terjun lagi... tak pe, janji dia enjoy

    ReplyDelete
  7. Wahh seronoknya Pa'ie mandi sungai..mesti fun sangat dia main air tu kan...

    ReplyDelete
  8. Rumah MIL dekat dgn sungai ke Atie?....budak budak nmpk sungai mmg tak mo naiklahkan....

    ReplyDelete
  9. sama ngan anak2 Yan...pantang nampak sungai nak je.....berendam he heee....

    ReplyDelete
  10. Budak2 kan...bab main air mmg suka...

    ReplyDelete
  11. akak tak join sekali ke? meriah tgk budak2 tu mandi manda.

    ReplyDelete
  12. betul2 suka kan air ni. syokkkk mandi
    kita kanak2 dulu memang membesar dgn air sungai lah setiap hari main kat sg je
    anak2 pun suka sgt mandi tak kira sungai ke apa he hee
    balk raya baru ni ni sempat gak bw anak2 mandi air terjun, lepas gian
    kita tumpang tgk je

    ReplyDelete
  13. wah, bestnyaaa...
    anna pon rasa nak terjun jugak ni..

    ReplyDelete
  14. terasa sejuknyaaa air tuuu...dah lama tak mandi manda macam tu

    ReplyDelete
  15. happy sakan la bila jumpa sepupu2... seronok sgt nmpk pae tu... hehe

    ReplyDelete
  16. Huishhh sakan berendam yer Pae. Seronok mandi sungai ramai2 gini.

    ReplyDelete
  17. wow seksinya..bab berendam dalam sungai jgn kata budak..mak budak pun suka..tp mak budak takboleh la seksi macam pae.haha

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..