Friday, 24 June 2016

Abang Pa'e selfie..

Salam Jumaat semua. Tiada cerita sangat dua tiga hari ni. Nak kata busy, tak juga. Layan gambar selfie yang diedit lah. Gambar si anak bujang sorang tu. Sekarang ni, suka minta hand phone Ibu, nak selfie katanya. Hahaha. Inilah hasil nya :
Ini hasil kerja dia semalam. Haha! suka buat muka tu:)
Yang ni babah dia tegur?? awat colou pink?? haha.
Si abang Pae ni lepas tangkap gambar selalu suruh "Ibu, tolong bagi tengok Baba". Nak juga tunjuk kat baba dia yang jauh tu. Layan ja lah permintaan anak. Hehe. Yang penting dia happy, kan?
Jumpa lagi.

23 comments:

  1. Pandainya Pa'e selfie...
    Auntie smpi sekarang tak tahu selfie sendiri..
    entah macam mana jadi gambar hihihi..

    Si Arnab Pink ye Pa'e..
    Sebab tu warna pink kan..
    hihihi baba ni..

    ReplyDelete
  2. hehe..tajuk kita hari ni dekat2 je.. :p

    ReplyDelete
  3. Pandai pulak Pa'e pilih mode mana satu yg dia nak
    Ada yg bereben rabbit lagi:)

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum kak..kak yang last tu memang cute..pink gitu abang Pa'e..rabbit berpipi pink..hihihihi :)

    ReplyDelete
  5. Amboi, macam2 gaya abang pae selfie! :)

    ReplyDelete
  6. Klau pandai edit, cantikkn gambar..

    ReplyDelete
  7. pandainya dia berselfie siap edit lagi tu haa..comey jerr

    ReplyDelete
  8. anak2 skrg ni bijak lebih lagi dari kita kan Atie
    siap edit segala hebat kan
    orang tua je yg serender hahaa

    ReplyDelete
  9. hahhaha paling comei tang yg jd arnab tuh...
    sesekali kan abg pae nk tunjuk bakat

    ReplyDelete
  10. macam2 rupa paei berselfie ya....asal gembira hatinya oklah tu atie

    ReplyDelete
  11. Aloloo..jadik rabbit la pulak..hahaaa..

    ReplyDelete
  12. Comel abang Pa'e bereben tu aunty geram :)

    ReplyDelete
  13. hihii...pamdai sungguh pae bergaya ya ..dah di edit menjadi pulak dengan wataknya.

    ReplyDelete
  14. amboi...pandai berselfie dah yer...comel jer

    ReplyDelete
  15. Makin ensom la Abang Pa'e ni...

    ReplyDelete
  16. Pandainya abg pa'e selfie.. macam2 gaya keluar tu.. hihi..

    ReplyDelete
  17. Pandainye die edit gambo..

    ReplyDelete
  18. abang Pae hamboii pandai diaaa selfie nooo

    ReplyDelete
  19. Bukan main pandai lagi dia berselfie ya. Paling comel gambar bawah tulah. Cute sangat selfienya ^_^

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..