Tuesday, 28 June 2016

Iftar di My Inn Hotel, Lahad Datu

AssaLamualaikum. Cerita Iftar kami bersama teman-teman sepejabat pada 22/06/16 Rabu lepas. Kat sini tak banyak sangat pilihan untuk berbuka puasa. So, seperti tahun-tahun dahulu Hotel My Inn sekali lagi menjadi pilihan kami. Pukul 5.30pm tu gerak dah ke Bandar Sri Perdana lokasi hotel ini. Aku dari office terus saja kesana. Tak kuasa nak balik rumah lagi sebab jalan jem. 6.15pm kami semua dah berkumpul sebab waktu berbuka 6.22pm.
wajah-wajah yang sampai awal. Lepak menunggu kawan-kawan yang lain.
Ini sahaja gambar yang sempat diambil. Segan nak ambil gambar makanan:)

Ramadhan kali ini My Inn Hotel Lahad Datu menyediakan hidangan buffet RM39/person. Hidangan istimewa kambing golek (sorry, aku tak makan) dan lain-lain menu. Bos sponsor semua. Alhamdulillah. TQ bos! 
My Inn Hotel Lahad Datu
Address: 5th-8th Floor, Lot264, 
Lorong Bandar Perdana 6, Lahad Datu, Sabah
Phone:089-863 388

19 comments:

  1. Kakak lupa yg waktu berbuka sana cepat Atie.
    OKlah kalau tiba sana awal sikit taklah lama menanti.
    Baguslah boss Atie ni..

    ReplyDelete
  2. Waktu berbuka puasa disana awalkan Atie..
    Nabil selalu kata pada mak long nya di Semporna..
    Mana boleh mak long buka dulu..
    Bila tengok WA.. mak long nya dah berbuka..
    Bila kami berbuka.. mak long dah bersiap utk isyak pula..

    Murah rezeki ye Atie.. :)
    Boss sponsor semuanya..
    Pa'e berbuka dengan siapa dirumah Atie ?

    ReplyDelete
  3. berbuka ramai2 mmg seronokkan atie tambah hidangannya sedap2 semua.

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum kak..alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. murah rezeki atie, bos belanja..
    Moga murah rezeki bos jgk.. :)

    ReplyDelete
  6. salam singgah dan terus polow...wah! best la dia tu kat sana buka awal...kikiki...berbuka reramai gitu memang seronok kan dik...lagi2 makan buffet rambang mata di buatnye...kalau bole sume nak rase kan :)

    ReplyDelete
  7. bestnya.... lagi2 bila bos banjer

    ReplyDelete
  8. wahhh best2 buka puasa ala2 buffet ni..

    ReplyDelete
  9. Nmpk meriah ramai ye yg join..lgpun boss belanja.hehe Alhamdulillah seronok berbuka reramai camni

    ReplyDelete
  10. Kalau tengok waktu berbuka yang sejam lebih awal rasa macam oh, bestnya! Padahal lupa pulak kita ya yang awak semua berpuasa lebih awal ^_^

    Saya pun tahun ni 3 kali aje berbuka di luar. Dua dah berlalu tinggal satu lagi ni hujung minggu ni. Cukuplah kot membazir duit berbuka di luar ^_^

    ReplyDelete
  11. Bestnya, meriah! aunty cari Pae ni tak nampak pulak :)

    ReplyDelete
  12. Kadang kadang bila part cenggini bagus jugak suami tak de ye Atie senang nak keluar dengan kengkawan hihi...
    Pae duk rumah pengasuhlah yeh...
    Kambing sedaplah Atie, cubalah....lebih kurang lembu jer rasa dia. Rugi tak try tau!

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum Atie
    waktu berbuka di lahad datu lebihkurang sama dgn brunei lah
    wah best menunya
    kmbing tu mengancam kaknoor lah
    anytime fav hehe

    ReplyDelete
  14. utglah dapt beriftar free ... byk doh hotel jadikan kambing golek sebagai umpan ... hehehee

    ReplyDelete
  15. seronok tu berbuka ramai2 dan ada yang sponsor lagi tu

    ReplyDelete
  16. Nampak meriah...
    Tengok harga pun amat berpatutan...tapi yg penting, ada orang bayarkan

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..