Wednesday, 31 July 2013

::Wordless Wednesday #32...

AssaLamualaikum
Less Word! Akan ada cerita menyusul disebalik gambar.
Nantikan cerita seterusnya:)
Happy Working!
WasSaLam^_^

33 comments:

  1. Wah...dh buat photo shoot raya dh ha....

    ReplyDelete
  2. dh siap photoshoot raya..seronok gila..xsaba nk tunggu crita disebalik gmb..hehe..

    ReplyDelete
  3. salam atie.
    wah macam shooting tuk gambar raya jer yer..:)

    ReplyDelete
  4. bestnya siap ada gambar pra raya lagi..

    ReplyDelete
  5. Wah advance betul Atie... dah buat photo shoot raya... cantik sungguh permandangannya... suasana kg yg indah permai ;)

    ReplyDelete
  6. uiyo..bestnya ada gambar camni. cool.. : )

    ReplyDelete
  7. Satu pejabat posing utk gambar hari raya ye Atie.
    Cantiklah... boleh frame gantung kat receptionist area.

    ReplyDelete
  8. cantik gila gambar kak...teraasa suasana tu..sporting semua..haha

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan # 22 atie..
    wow..pic raya..cantiklah

    ReplyDelete
  10. Wahh terasa suda suasana hari raya atiey.....hehe

    ReplyDelete
  11. amboi..ada pre raya photog ke ni?

    ReplyDelete
  12. Wah... nak masuk buletin TV 3 ke Atie....sakan nampaknya ...mengalahkan majalah mangga hehe

    ReplyDelete
  13. Wah .. Mcm gmbar2 artis brposing la. Blh masuk jomheboh gitu

    ReplyDelete
  14. cun gambo.. macam masuk majalah! hehehe

    ReplyDelete
  15. photoshoot raya ke? ala ala salam perantauan gitu...

    ReplyDelete
  16. Pre-raya shoot ker? Cantik dan hensem kesemuanya ;)

    ReplyDelete
  17. ni photoshoot raya kan? wah.. bestnya.. jadi tak sabar nak beraya ni. hehehe

    ReplyDelete
  18. cantik pemandangannya aTie..
    tengok gambar ni mcm nda sabar pula mau beraya hehe

    ReplyDelete
  19. Bestnye....ada photoshoot raya...meriah jer tgk..semua sporting...^^

    ReplyDelete
  20. kak atie nda sangka kan view helipad hsptl ni cntk juga...anduk ba lakiku tu kecumilan aku tgk dia cni hahaha...bestbya kmu kan ada gik mcm ni kami d faber mediserve tu sekadar hias2 ofis jak hu

    ReplyDelete
  21. mcm dah hari raye je atie...posing ala2 ayu gitu;)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..