Thursday, 17 July 2014

Posing Untuk Kad Raya IT

AssaLamualaikum
Semangat nak buat kad raya sendiri makin berkobar. Nak di hantar ke unit-unit lain. Memang menjadi tradisi kami setiap tahun. Dan setiap tahun juga lah kami akan ambil gambar untuk buat kad raya. Posing gitu. Hehe. So, selasa baru ni kami pun adakan sesi bergambar yang dibuat di atas bumbung hospital. Tak pernah dibuat orang. 
Ko hadee?? Haha! maka memanjatlah kami ke tingkat 7.
Di atas bangunan berlatarkan langit nan biru :)
Taraa! pemandangan dari atas bumbung Hospital. Saujana mata memandang:)
Nantikan Projek Kad Raya 2014 dari unit kami. 
Tengah di design oleh pakar multimedia kami. Haha!
Tahun lepas punya kad raya boleh tengok SINI. 
Lagu raya telah mula berkumandang di sana sini menandakan Syawal akan menjelma.
WasSALam^_^

25 comments:

  1. Berabis ko atiey ... sampai dibumbung bah bergambar ... hehe

    ReplyDelete
  2. Punyalah nak lain dari lain panjat bumbung ye Atie:)

    ReplyDelete
  3. Amboi kemain lagi...sanggup naik atas bumbung..haha

    ReplyDelete
  4. Wah cantik juga berlatar belakang langit yg membiru tu.. siap ada awan putih lagi... grand lah kad raya unit IT tahun ni :)

    ReplyDelete
  5. Meriah laa kad raya taun ni! jgn lupa post ye ! mueheheeh :D jemput singgah ke blog kalau sudi :)

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

    ReplyDelete
  6. wahhhh menariknyer tradisi kalian...

    ReplyDelete
  7. Hahaha.. gigih masing2 posing ngan baju mlayu & kurung.. cm betul2 raya dh ni..

    ReplyDelete
  8. Kerja di Kem. Kesihatan ke? Orang rumah saya di Kementerian yang sama..

    ReplyDelete
  9. Wahh mesti cantik kad raya ni bile dah siap..semuanya spoting n gambar tu nampak klasik..nanti dah siap tunjuk ye Atie!hehee

    ReplyDelete
  10. kad raya yg macam ni lah best, unik....:)

    awak bertugas di hospital mana ya?

    ReplyDelete
  11. backdrop langit tu yang mahal Atie :), meriah dan menyeronokkan tengok..

    ReplyDelete
  12. latarbelakang tu yg mahal ... nice .

    ReplyDelete
  13. selamat berbuka atie ..
    dah dekat masuk waktu ni

    ReplyDelete
  14. gigih ye..tapi itulah kepuasannya kan.
    hospital mana ni kak?

    tinggal 10 hri lgi je kak.dh nk syawal.sekejap je kan..

    ReplyDelete
  15. Wahhhhh kacak memasing berbaju melayu dan berkurung. Sure bukan baju Raya tahun nikan... hehe....Tak sabar nak tengok kad Raya dept Atie ni....mcm mana agaknya...

    ReplyDelete
  16. rindunya nak dengar lagu ghayer..kalo tak pasang sendiri jwbnya tak dengarlah mak nie..hehhe..
    nampak santai jer members dlm gambo tuh..

    ReplyDelete
  17. ramainya unit IT akak, unit IT kira ada 3 org je hihihihi

    ReplyDelete
  18. bestnya ..siap bergambar di atas bmbung hospital orng IT nie semua..mmg osem lah kak atie

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..