Tuesday, 1 July 2014

The Busy Day!

AssaLamualaikum
Tak dapat nak manja-manja lagi dengan blog. Tak dapat nak BW lagi ke rumah kalin. Tak dapat update cerita cuti-cuti. Peram dahulu lah ya! haha! Sibuk plak hari ini. Dari awal pagi memanjang ada isu yang perlu diselesaikan. Pening kepala! Sabar banyak sebab puasa. Hehe! 
Sedikit stress bila banyak kerja yang perlu diselesaikan dengan cepat. User dok menunggu! 
Waktu bekerja plak disingkatkan dari 8.00am - 4.30pm sahaja. 
Korang balik kerja pukul berapa? Sempat tak memasak? :)
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. Saya pun lesu sikit dgn blog la ni... Cuma update info-info je spnjang bulan puasa ni...

    ReplyDelete
  2. Takpe ATie..kita dahulukan mana yang penting dulu k..aida pon dah tak boleh aktif sangat sebab balik awal kan, so haruslah maximumkan masa yang ada..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Atie, selamat bekerjaaaa..dan selamat berpuasa ya.. kat sana berbuka awai kan

    ReplyDelete
  4. Akak pun balik 4.30pm.. sempat pergi bazar jer ehe :)

    ReplyDelete
  5. anum balik jam4.30pm, sampai rumah 5.30pm solat and masak tgk sempat x nanti

    ReplyDelete
  6. pentingkan mana yang lebih penting dulu :)

    ReplyDelete
  7. betul tu bulan puasa tak bley strss..pelan2 kayuh..:)

    ReplyDelete
  8. salam atie ..
    kata orang jawa ..
    alon alon ..
    maksud nya .. jgn kelam kabut .
    banyakkan bersabar ni semasa puasa ..

    ReplyDelete
  9. untunglah kak, sbb keje 8pg - 4.30ptg.. dh la sabah cpt gelap. heheh.. kite smpt masak. sbb keje sampai 4.30.. kul7 camtu dh blh rilek2 tgk tv :)

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah kira pun dapat balik awal bulan pose nie. tak masak pun cuma beli kat kedai. nk ke bazar dengan dak kecik tu? memang tak la citenya hahahhaha

    ReplyDelete
  11. DAHULUKAN MANA YANG PENTING..

    ReplyDelete
  12. xpe, Atie... kita dahulukan mana yang penting... Selamat berpuasa, Atie...
    Nrl pun balik 4.30 bulan puasa ni... Sampai kat rumah kul 5 lebih sempat lagi masak... first ramadhan je jejak ke bazar ramadhan... hari lain malas nak menyinggah bazar, sesak... jadinya rajinkan diri masak... :)

    ReplyDelete
  13. kak pun kalau dapat update blog, masa tulah dapat BW...kudrat bulan puasa ni merundum sikit

    ReplyDelete
  14. selamat bekerja.sy pose ke tak pose ke tetap balik kul 4.30..hehe

    ReplyDelete
  15. akakkkk.. miss youuuu.. puasa tak arini? heheh..

    selamat berpuasa kak.. :))

    ReplyDelete
  16. alooo terkejar2 yer Atie.. take it easy, kerja memang takkan habis. sayangi diri sendiri jugak ok. hehehe selamat berpuasa yer.

    ReplyDelete
  17. dah tugas , wajib dijalankan ... selamat berpuasa .

    ReplyDelete
  18. tahun ni yeay!sebab manager benarkan balik 430..ekeke..selamat berpuasa kak atie!

    ReplyDelete
  19. Haruslah bizi....baru balik bercuti lagi, puasa lagi, masa pendik lagi........faham....fahammm mmg sebok beno tu....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..