Wednesday, 16 July 2014

Video- Tumpis Nak Lumba F1

AssaLamualaikum
Video my tumpis yang request nak main kereta-kereta masa kami balik ke Tawau weekend baru-baru ni. Masuk lah dua syiling rm 0.50, dapatlah budak ni main. Hehe! suka dia.
video
Ada kawan cakap, dalam video ni  Pa'e nampak kurus. Muka cekung! ya kah? erm! penyakit malas makan nya datang lagi. Punya susah nak suap nasi. Ibu yang naik pening. vitamin dah bagi, sama jugak. Tak berkesan. Tetap susah nak makan. Tensen tau! Haha!
WasSaLam^_^

14 comments:

  1. Anak2 memang macam tu atie.. susah nak bagi makan kena bersuap baru makan...
    Bestnya si tumpis tu dapat racing F1 tu :)

    ReplyDelete
  2. tgh mood malas makan yer... tp kena makan tau sayang, nnt ibu susah hati pulak...

    ReplyDelete
  3. Anak-anak saya punya badan pun tak besar.. Comel-comel je..

    ReplyDelete
  4. Boleh geng dgn danish... makan kena bersuap baru laju... tapi tgk angin dia juga...
    Saya perasan, kalau beri makan supplemen omega tu, lalu sikit Danish makan... kalau tak, berperang juga la nak habiskan setengah sudip nasi

    ReplyDelete
  5. Tak apalah kurus pun asal tak ada penyakit dah lah...

    ReplyDelete
  6. salam atie ..
    raya nanti naik la balik badan tumpis tu ...
    kan hari pesta makan2 ..
    sampai masa nanti .. tumpis tu akan bawa kereta juga ..

    ReplyDelete
  7. Bg makan ayam goreng mesti mau tu.. hee :D

    ReplyDelete
  8. Time mood malas makan kot... nnti2 ok kot... kdg2 ikut peringkat juga..
    Anak eina tu, dl kurus jer, masuk 3 tahun, selera menjadi2, debab sungguh si abng skrg, terlebih2 selera pulak..huu..

    ReplyDelete
  9. Alaaaa...tak blh tgk videonya.

    ReplyDelete
  10. sama la kak dengan uwais. sejak demam ni selera dia makin turun. susu pun dah xmacam sblm ni. susah hati sangat

    ReplyDelete
  11. Wahh happynya Pa'e naik ferrari..mesti dia bernagan jadi pelumba F1 tu kan..heee

    ReplyDelete
  12. Wah Tumpis .....nak jadi pengganti depa ke.....Sapa tah pelumba FI....tak tau...Rekinen...Schumarker...hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..