Friday, 25 July 2014

Projek Kad Raya 2014

AssaLamualaikum
Akhirnya projek kad raya 2014 dari unit kami siap. Dekat seminggu juga nak siapkan. 
Nasib baiklah ada adik-adik yang rajin menolong. 
Bermula dengan menggunting dan menampal kotak serta gambar. Letih juga. Hehe!
Dan semalam berlangsungnya sesi penghantaran ke setiap unit. Semua ada 38 unit. 
proses membuat, daripada kotak:)
Simple! 
Lilin ini wangi tau. Wangian aroma therapy:)
Sesi menghantar ke unit-unit:)
Siap guna troli untuk mengangkut semua kad raya. Punya semangat.
Seronok bila yang menerima pun gembira. Maklum zaman ini sudah jarang yang menghantar kad raya.
Happy dapat menggembirakan orang lain.
WasSaLam^_^

18 comments:

  1. Cantik walaupun simple.. Atie..
    Memang seronok bila dapat kad raya ni kan..
    Gigih betul unit Atie.. tiap2 tahun buat.. :)

    ReplyDelete
  2. best jugak buat kad raya..mmg skrg ni org xheran dgn kad. seronok lg zmn kite dulu2 kan.

    ReplyDelete
  3. Bila nak pos kad raya tu.. Dah nak raya dah ni..

    ReplyDelete
  4. siap ada kad raya lagi..bagus2..
    kami kat sini hanya dapat kad email shj..
    Saya ucapkan Salam Syawal buat Atie sekeluarga, maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  5. bagus idea tu ... selamat menyambut hari raya mohon maaf sekiranya ada komen - komen sis yg mengguris rasa . semoga berbahagia bersama keluarga di syawal yg mulia .

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya, Atie...
    Maaf yer kalau ada terkasar bahasa sepanjang nurul dok komen2 kat sini...
    Semoga ceria selalu disamping keluarga tersayang... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Rabu, Atie...
      Cuti raya lagi yer... :)

      Delete
  7. dah siap dah yer kad raya yg hebat tuh ....heheh...mesti seronok kad, photoshooting pastuh buat card pastuh agih2 lagi...baklah sini satu kad raya yg ade gambar atie tuh...heheh

    ReplyDelete
  8. salam atie ...
    kena tolak dgn troli??
    kad raya tu bagi by hand jer yer ..
    kreatif dan cantik2 ..
    apapun,
    Selamat Menyambut Hari Lebaran utk atie sekeluarga ..
    moga ceria dan gembira ..

    ReplyDelete
  9. Waahhh... siyesly cantik la kak.... :)

    ReplyDelete
  10. alahai cantiknya kak
    kreatip la..

    selamat hari raya
    maaf zahir batin dari saya

    mohon amaf andai ada terkasar bahasa atau kata kata yg mengguris perasaan spnjang singgah mengomen di sini..
    kosong-kosong ye :D

    ReplyDelete
  11. Alahai cantiknya..kreatif gitu!mmg seronok kan bila hantar n dpt kad raya!tapi xtvt ni dah makin pupus now..sygnya.
    Apapun selamat hari raya n maafzahir batin utk atie sekeluarga

    ReplyDelete
  12. hasil tangan sendiri, terbaiklah atie..

    salam syawal. maaf terlambat

    ReplyDelete
  13. salam aidilfitri
    maaf zahir n batin dari lya ;-)

    bagusnya..siap edar2 kad raya..

    ReplyDelete
  14. bagus betul opis atie ni ye..homemade lagi.kelasss!

    ReplyDelete
  15. Kreatif jugak kad Raya tu atie...disamping kad raya boleh gak buat buh surat dalam bekas tu hehe...
    Idea Unit Atie mmg hebat tuh!

    ReplyDelete
  16. Wah.. Bestnya.. Cecantik belaka..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..