Monday, 21 July 2014

Lawak Petang 22

AssaLamualaikum
Hilangkan ngantuk petang ini. Ada tak para bapa yang buat macam ni pada anak-anak bila nak online. Haha!  Gila punya bapak. Kalau buat macam ni kat Sweden comfirm kena tangkap. 
Ops! Jangan buat tau. Kang tak pasal-pasal kena tangkap sebab mendera.
*pagi tadi busy sangat, tak sempat nak up entry. 
Maklum dekat-dekat nak cuti raya ni, 
kalau boleh kerja nak settle kan semua sebelum beraya dengan gembira. Hehe*
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. kes dera ni..kesian budak tu..hihi

    ReplyDelete
  2. Hahaha...kesian anak dia...

    Kalau adik ammar ni dah lama salotape tu tercabut...haha

    ReplyDelete
  3. RASANYA GAMBAR TU BETUL KE EDIT?

    ReplyDelete
  4. Woohoaaa .. spiderman .. Haishhh bapaknya punnnnn

    ReplyDelete
  5. kalu bapak tuh bt kt malaysia nih pastu ltk kt fb... nmpak gaya mmg kene tangkap polis lah...kire mendera gk kan

    ReplyDelete
  6. kesian baby tu.mesti dia nangis time nak buka pita pelekat kat badan dia :'(

    ReplyDelete
  7. kalau nampak abi uwais buat mcm ni siap la kena tazkirah empat hari empat malam!!!

    ReplyDelete
  8. Assalam, Atie...
    Rindu betul sama kamu... hehe...
    Tak tergamak nak buat camni...berpada2lah kot ye pun nak online... :)

    ReplyDelete
  9. Sampai hati bapak tu...nak online punya pasal kena dera sicomel tu...
    Huhu..

    ReplyDelete
  10. Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
    Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

    ReplyDelete
  11. Hehe...gitulah kalau ayah yg menjaga anak...tak menyabo hehe...
    Budak tu diam pulak tu...dia ingat duk kat seater baby tu hehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..