Monday, 14 July 2014

My Blog Tak Boleh View

AssaLamualaikum
Pelik bin ajaib hari ini. Dari pagi hingga sekarang tak dapat nak view blog ku. Adoi! penyakit apa plak ni. Tak pernah plak jadi macam ni. Jadinya sehari lah tak BW rumah korang. Dok tekan-tekan lah "view blog" tu dari pagi. Tensen I. Tapi kan, setakat nak view Dashboard tu boleh plak. Nak melihat keseluruhan blog tu yang tak boleh (eh! paham ker ni masalah aku. Haha). Harap-harap esok OK lah. Pernah jadi tak kat korang?? Share please. OK, Jumpa lagi ya! Bye.
WasSaLam^_^

17 comments:

  1. owh, mcm tu pulak... blog suruh tuan tanah rehat BW la hari ni... blog bagi cuti... hihihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe dah betul tu komen nurbijen tu Atie.. rehat BW dulu.. akak dulu pun pernah kena 2 3 hari baru boleh view balik.

    ReplyDelete
  3. kalau taip blog address u pun tak boleh ker? takper la macam kata bijen, dia suruh rehat la tu.

    ReplyDelete
  4. noe ok jer...signal suh relax tu atie...selamat berbuka puasa atie...tgh tunggu waktu berbuka ni..

    ReplyDelete
  5. Mungkin sekejap jer tu...tengok esok macam mana..

    ReplyDelete
  6. Saja je kot.. Nk men cak-cak... Hehe

    ReplyDelete
  7. Kalau tak boleh BW, boleh terus direct ke http://fairusmamat.blogspot.com
    Heheheh

    ReplyDelete
  8. sabar je lah kak atiey, sakit kepala kott encik blog. hehe.

    ReplyDelete
  9. sabar je lah kak atiey, sakit kepala kott encik blog. hehe.

    ReplyDelete
  10. selalu klu jd mcm tu sebab internet connection lemah. tapi akak sndiri orang it hihihihi

    ReplyDelete
  11. huhu..xprnah jdi lak cam tu..

    ReplyDelete
  12. Atie, aritu kiter pun jadi gitu, try macam2 takleh gak, last2 boleh dnegan sendirinya..hahahaa

    ReplyDelete
  13. patutulah senyap...harap dah setel yr prblmnya tuh...

    ReplyDelete
  14. x pernah berlaku lak . sekrg ni my fb prblm . msg pun blh hilang gitu jer . pastu nak publish entry kat wall x blh ... perghhh ... ujian .

    ReplyDelete
  15. Mintak2 problem Atie dah settle..memang sakit hati kalau ada masalah dengan blog kan..tensi je rasa..heheee

    ReplyDelete
  16. tension kan kalau jdi mcm ni
    setkat ni blum pernah jd lg la kak mcm ni

    ReplyDelete
  17. Tak pernah pulak berlaku gitu...kenapa yeh agaknya...

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..