Wednesday, 27 August 2014

Burger Bakar Abg Burn

AssaLamualaikum
Cerita lama yang terpendam. Asyik cerita makan plak kan. Layan jak lah! Hehe.
Cerita kamek makan burger bakar Abg Burn masa balik Melaka hari tu. 
Masa jalan-jalan di muara Sungai Melaka, ada gerai burger bakar Abg Burn.
Kebetulan plak! dah selalu sangat tengok di TV.
Belum pernah rasa, so beli lah satu.
Harga dalam RM12.90. Boleh tahan jugak:)
Besar burger ni. Cukup kami makan bertiga:)
Kat sini memang tak dapatlah nak makan burger bakar ni. 
Belum pernah jumpa lagi. 
Setakat burger biasa tu banyak lah. 
Kena tunggu tahun depan lagi kalau nak makan burger bakar ni. Hehe!
WasSaLam^_^


23 comments:

  1. Dapat jugak tuh atie merasa burger bakar...kami pun mungkin kena tunggu tahun depan atau hujung tahun jugak nie...:)

    ReplyDelete
  2. wow burger.. saly bru skali makan burger bakar..mmg gedabak...hihiii.. kalu burger biasa tu byk tepi2 jln jual.....

    ReplyDelete
  3. akak belum pernah cuba lagi..huhu..:

    ReplyDelete
  4. Kalau sendiri makan memanglah tak terhabis Atie..

    ReplyDelete
  5. org sabah dah makan burger abg burn..sy yg kat sini pun tak try lagi..hehe

    ReplyDelete
  6. Bilalah dia nak buka cawangan di kk ni kan atiey .... nmpk sedap

    ReplyDelete
  7. Sedapppppnyer
    Bila tgk ni sungguj tringin nk pekena burger bakar. Ada keju byk lg sedapp

    ReplyDelete
  8. saya mmg selalu baca pasal beger bakar ni...tapi masih belum sempat cuba pun....la ni dah start diet, lagi la payah nak cuba..hahahaha

    ReplyDelete
  9. burger bakar abg burn x pernah cuba..ni kat mana ni atie? kat muara mana? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. muara sungai Melaka ni Mira.. yg kat tmpt nak naik Melaka Cruise..:)

      Delete
  10. dulu suka la dengan beger bakar ni kak. sekarang dah tak berapa jalan huuu

    ReplyDelete
  11. Pernah makan, Ok lah. Harga skang pon makin naik ☺

    ReplyDelete
  12. Alamak, tengok ni macam nak makan burger plak... sedapppnya... :)

    ReplyDelete
  13. besar, mahal, tapi sedap.. tu kira best tu.. nak gak try nanti lah..

    ReplyDelete
  14. Akak pun dah pernah mkn sekali... cukup lah nak merasa kan Atie..

    ReplyDelete
  15. saya pun belum pernah makan.. kena tunggu tahun depan jugak lah...

    ReplyDelete
  16. Namanya aje Okje duk Semenanjung ATie.... tp Okje pun jarang makan berger bakar ni....adalah sekali kot.... Hehe...Tengok Atie makan berger udah teringin pulak hehe

    ReplyDelete
  17. burger bakar abang burn ni boleh dikata kan pioneer.tu yg sedap tu...

    ReplyDelete
  18. Wahh sedapnya..tapi lagi heaven kalau kita makan kat gerai dia..lebih ori..tak sama dengan bungkus kot..hihihi..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..