Saturday, 16 August 2014

Sabtu-Plan Balik Kampung

AssaLamualaikum
Buat apa tu? open house lagi ker? ? hehe. Masih ramai yang ambil peluang untuk buat open house kan?. Pada sesiapa yang dapat jemputan tu, elok lah pergi. Dapat juga eratkan silaturrahim. Ya tak? Kak Ipar yang duduk Kajang pun hari ini ada buat open house. Kami sekadar perhati dari jauh jak lah. Tak dapat nak join. Hehe. Melalut plak cerita,  haha. Nak balik Tawau petang ni dalam pukul 4.30pm macam tu. Nak balik lawat Mak. Ada benda nak diuruskan. Nanti aku cerita lain ya. Selamat Berhujung Minggu semua. Nah! Sekeping gambar tumpis yang buat-buat tidur. Bukan tidur betul pun. Haha.
WasSaLam^_^

12 comments:

  1. salam singgah & selamat ber-open house ye. semoga perjalanan selamat semuanya ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe pndai abg pa'e buat2 tido..tp stll hensem tau..
    best kn atie, jlln2 pegi open house lg2 syawal hampir phujung ni..
    salam syawal buat atie skeluaga..ampun maaf dipinta dri saly andai ada salah silap tutur bicara ..

    ReplyDelete
  3. semoga selamat sampai. klik-klik toyota 4x & invest smart 4x :)

    ReplyDelete
  4. Tu la.. Nampak macam bukan tidur pun..

    ReplyDelete
  5. amboi Pae...betul2 tdoq ka buat2 tidoq ni..hahahhaa..

    ReplyDelete
  6. kakak tinggal jauh tu atiey, sesekali jumpa mesti best, nyenyak si hero tido :)

    ReplyDelete
  7. seronok balik kg.. sy pulak mak balik hari ni..rindulah kat die pas ni.

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya kak atie!hahaha..dh nk habis syawal baru nk ucap..kihkih..rindu lah nk pg open house...

    ReplyDelete
  9. pandai pulak tu pejam mata berlakon tido hihihi

    ReplyDelete
  10. Tulah Atie...byk sangat open house sampai rumah mil pun tak sempat pergi lagi ni....
    Hehe.....nampak dak tumpis tu tgh tersenyum.....

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..