Tuesday, 12 August 2014

Tak Tahu Nak Cerita Apa??

AssaLamualaikum
Hai you all! dah makin menjadi-jadi penyakit malas update ni! adoi! entah virus apa yang menyerang kali ini. Haha! rindunya nak berjalan-jalan rumah korang macam biasa. Tapi entahlah! Maaf ya! cerita sebenarnya banyak nak kongsi, sampai dah tak tahu nak start dari mana. haha! sabor jak lah. Tengah fikir-fikir juga sama ada kena stop berblog dulu atau macam mana (itupun nak fikir ke atie oii. hihi). Sedikit kusut juga sebenarnya plus selalu plak sakit kepala dua tiga hari ini. entahlah!
Sekian, 
WasSaLam^_^

21 comments:

  1. kena buang penyakit tu sebelum melarat...hehe

    ReplyDelete
  2. Buanglah jauh jauh sifat malas yg bertapak tu Atie... rajin rajinkan lah menulis nanti OKje rindu hehe...
    eh pandai jer bagi nasihat OKje ni yek..

    ReplyDelete
  3. selama menulis ni acik pun selalu didatangi penyakit 'm' ni atiey

    ReplyDelete
  4. Salam Atie..kaksura selalu jugak kena cam Atie..hari ni pon takde idea..tak tau nak cerita apa..huhu..
    Nanti semangat dah dtg.mencurah-curah idea..:)

    ReplyDelete
  5. Kakak rasa sebab naik cuti raya ni banyak kerja kan Atie..
    Tak apa ada masa baru buat N3.

    ReplyDelete
  6. Ursha2 dulu blog org lain..nanti idea akan datang...hihi..
    Ni kes cuti lama sgt...tu yg x tahu nk cite mane satu..kan..

    ReplyDelete
  7. Saya baru baik penyakit malas update tapi nampak macam nak datang balik sakit ni huhu

    ReplyDelete
  8. Nurul pun baru je reda sakit kepala semalam... terlebih raya kot... hehehe ;D

    ReplyDelete
  9. Ni pun rasa mls... Tapi kna gak rajinkn..

    ReplyDelete
  10. BW dulu atie.. blog kekawan nanti datang lah idea tu.. rindu lah pulak dengan budak tumpis tu :)

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri :)
    Biasalah ..lepas cuti raya...rasa lemau...malas je kan..hihihih

    ReplyDelete
  12. gitu la atie..kadang buntu gak nak hapdet blog..tak hapdet kang sunyi..huhu

    ReplyDelete
  13. rasa lemau tu mmg sentiasa ada..sama gak cam SB..tapi jgn ko stop blogging la wehh..

    ReplyDelete
  14. ahahaha..dah berjangkit...marilah kita samer2 bermalasan.sy pun semakin malas nie...minda tak set tuk berblog..nak BW lagilah malas dan takder masa....huhuhuh..takperlah atie yg penting korang tetap dihatiku sentiasa..

    ReplyDelete
  15. sama lah kita...apa pun selamat hari raya maaf zahir batin dik

    ReplyDelete
  16. tarik nafas panjang2 atie...relaks..semoga dapat idea lah nak tulis apa lepas ni...hehe...:-)

    ReplyDelete
  17. salam kenal dari mamaniza.com

    lebih kurang sama lah kita nampaknya,.. hihi

    ReplyDelete
  18. mood belum balik dr beraya la tu atie..huhu

    ReplyDelete
  19. Sakit kepala ada makna ke kak Atie?
    hihi

    ReplyDelete
  20. akak ni mcm ada simptom jeeeeeeee :))))))))))

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..