Thursday, 21 August 2014

Raya di Rumah BOS

AssaLamualaikum
Masih cerita tentang Syawal 1435H. Jumaat lepas 15/08/14 kami beraya di rumah bos. Bos masak-masak dan jemput semua staff kami. Meriah juga, makanan pun pelbagai. Kami yang staff perempuan adalah juga menolong dirumah bos, sebab bos kami ni masak semuanya sorang-sorang. Tak cukup tangan juga dibuatnya sebab nak sediakan pelbagai menu untuk tetamu.
Tudung pink tuan rumah.
Menu: Ada Soto Johor (sebab Bos asal dari Muar). Mee kari, ayam masak sambal, daging masak sate, sayur campur, bubur kacang hijau dan kuih-muih. Majlis Puan kami ni bermula pukul 11.00am-9.00pm. Ramai juga lah tetamu yang datang selain daripada staff IT yang lain. 
Alhamdulillah! terima kasih Puan Ayu  atas jemputan.
WasSaLam^_^

19 comments:

  1. lagi seronok bila sama2 masak...Rajinnya bos Atie ni ya..untung jugak dapat merasa air tangan bos..:)

    ReplyDelete
  2. Sedapnya menu yg dihidangkan tu Atie... rajinnya boss Atie.. Pastu lama pulak masa open house tu.. hingga kemalam.. ;)

    ReplyDelete
  3. Sana-sini memang makan ajelah Atie
    Rumah terbuka sempena raya ni kakak rasa makin rancak walau dah hujung-hujung syawal.

    ReplyDelete
  4. Ah soto sedapnya..raya kali ni sy belum jumpe soto lagi...ke dah jumpa tp xperasan??? hehe

    ReplyDelete
  5. ceķap boss Atiey, bermacam ada, seronokkan gathering..:)

    ReplyDelete
  6. meriahnya...
    seronok kalu pegi rumah tbuka..hiii..boleh makan pelbagai jenis juadah...

    ReplyDelete
  7. Moga murah rezeki Puan Ayu tu...:)

    ReplyDelete
  8. bagusnya puan ayu buat open hse tuk staff...pelbagai masakan tuh sib baik staff pompuan rajen nolong...len laki atie bwk kami semua jgk tau...hehehe

    ReplyDelete
  9. wah bestnya gotong royong masak makan..

    ReplyDelete
  10. Soto tu faveret okje Atie.....sedapnya.....Tak pulak boss Atie buat mee bandung muo yek....Dia mesti terer buat tu Atie...
    Dia Muo kat ne Atie.....

    ReplyDelete
  11. paling best bila boss masak sendiri jamu anak2 buahkan...
    soto pun faveret kak tu atie

    ReplyDelete
  12. rajin boss tu memasak...rumah bos wajib pergi..tak gitu atie :)

    ReplyDelete
  13. Sedapnya soto.... bila lah nak masak ni...
    Pandai dan rajin bos Atie masak sendiri...
    Anak buah pun, apa kurangnya.. rajin menolong boss :)

    ReplyDelete
  14. moga murah rezeki tuan rumah ye...

    ReplyDelete
  15. Byk juga menu tu... Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  16. wahhhhh soto. ujan2 ni sebut soto terliur pulak hihihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..