Thursday, 14 August 2014

Dato' Siti Nurhaliza - Jaga Dia Untukku

AssaLamualaikum
Layan lagu lah dipagi Khamis ini. Lagu oleh Dato Siti Nurhaliza. Salah satu lagu OST untuk cerita Rindu Awak 200% yang ditayangkan di TV3(Isnin-Khamis, 7.00-8.00pm). Lepas Maghrib, sempatlah layan cerita ni, itupun kalau tak bergaduh dengan Pa'e nak tengok kartun. Haha!
Selamat mendengar! 
Boring-boring, bolehlah menyanyi sekali. Hehe.
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. lama dah tak layan lagu..haha..

    ReplyDelete
  2. Minat sangat lagu ni... gara2 cerita RA200 tu laa... tapi jarang dapat tengok sepenuhnya.... selalu cover balik kat tonton online... hehe :)

    ReplyDelete
  3. Lagu Dato' CT memanglah merdu dan sedap didengar Atie.

    ReplyDelete
  4. Agak agaknya, cerita melaytu tu lah yg perempuan tu ralit tgk kat henfon ..hahahah ( sila rujuk entry saya hari ni )

    ReplyDelete
  5. ramai betul yang minat citer rindu awak 200% ni..

    ReplyDelete
  6. Sedap lagu baru Datuk Siti ni...mula2 dengar tak perasan lagu dia...
    Kene dengan jalan cerita drama nya...

    ReplyDelete
  7. Mmg best lagu ni.. asalnya mmg xtau sape y nyanyi .. tup2 kelmarin ttgk drama 200% tu.. last tu ada tulis ct y nyanyi rupanya

    ReplyDelete
  8. Sbb tgk citer tu, tau lagu ni..best best... cuma jrg ada can nak tgk fully citer tu...huu...

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya, maaf zahir batin ye..

    ReplyDelete
  10. Selalu tau lagu2 cm gini kalau layan drama kat tv.. hihi

    ReplyDelete
  11. suara dato' siti ni nyanyi lagu apa pun sedap je didengari..:)

    ReplyDelete
  12. Lagu tema rindu awak 200% ..selalu dengar lagu ni..best jugak!heheee

    ReplyDelete
  13. mcm tajuk lagu wali band ihihihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..