Thursday, 28 August 2014

Blog - Cuti lagi Seketika...

AssaLamualaikum
Mungkin blog akan sepi lagi. Sedikit sibuk untuk dua tiga hari ni. Ada majlis yang kena dilaksanakan. Nanti baru cerita ya. Doakan semua berjalan lancar. Doakan majlis kami mendapat keberkatan walaupun dibuat sudah agak terlewat. Semuanya untuk anakanda kami yang tersayang Our LOVE son, Muhammad Irshad Rifae. InsyaAllah moga Allah menerima. Amin!
Jumpa nanti. Jangan nakal-nakal tau. Hehe!
WasSaLam^_^

20 comments:

  1. Kakak pulak bukan terfikir majlis birthday tapi boleh terfikir anakanda Pa'e nak berkhatan
    Apa-apa pun moga semuanya berjalan lancar...

    ReplyDelete
  2. semoga majlis berjalan lancar ya.. :)

    ReplyDelete
  3. Tuk birthday Pa'e ke, Atie...?? Semoga semuanya berjalan dengan lancer... :)

    ReplyDelete
  4. apapun majlisnya semoga berjalan lancar ye kak ^^

    ReplyDelete
  5. mcm best jer..nanti jgn lupa citer tau...moga semuanya lancar...

    ReplyDelete
  6. semoga smeua bjalan lancar ya Atie..

    ReplyDelete
  7. semoga berjalan lancar semuanyer, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  8. Semoga semuanya berjalan lancar .... :)

    ReplyDelete
  9. JANGAN CUTI LAMA SANGAT.. HEHEHE

    ReplyDelete
  10. Semoga segala urusan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  11. salam kemerdekaan atie ..
    ni mesti pa'e nak disunat ..
    agak2 jer ..
    apapun moga majlis dipermudahkan ..
    nanti boleh cerita dalam entri baru

    ReplyDelete
  12. tak sabar nk tunggu cerita selanjutnya...:-)

    ReplyDelete
  13. Berkhatan ke Atie? Moga segala urusan dipermudahkan ye

    ReplyDelete
  14. besday ke kak? ke khatan? ke Akikah? banyak pulak tekanya hihihih. pape pun moga dipermudah untuk urusan akak sekeluarga dan diberkatiNya amin amin

    ReplyDelete
  15. semoga dipermudahkan . jgn lupa up kat entry nanti ye . sis update kat blog baru -> http://cetusanmind.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Assalam,

    saya Cik Liyana dari Crumbs Bandar Kinrara. Ingin memaklumkan bahawa kami akan mengadakan program cuti sekolah pada 17hb & 18hb Sept 2014 yang akan datang ini.

    Sila lihat di lampiran flyer untuk program ini.

    Makanan tengah hari akan disediakan beserta yogurt PERCUMA :)

    RM90 untuk satu hari. Promosi RM150 untuk 2 hari.

    Sila hubungi saya di talian 018-968 4050 untuk pertanyaan lanjut. Tarikh akhir untuk pendaftaran adalah 12hb Sept 2014.

    ReplyDelete
  17. Aida pon sibuk gile sekarang ni..banyak keja yang tak settle..nak kejar waktu nak bersalin nanti..haihlaa..huhuhu

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..