Thursday, 7 August 2014

Baru Nak Ucap : " Salam Syawal 1435H "

AssaLamualaikum
Hai semua. Hehe! pekabar you all?? diharap semua sihat-sihat belaka ya! Rindu kamu semua. Minta maaf lah, mood masih 'kureng', itu yang sebab menyepi. Ya Allah! malas nya daku nak update. Haha! di kesempatan ini atie & yusof family nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Salam Syawal. Salam Lebaran.
Nak minta maaf, takut-takut ada kesilapan, ada yang tersinggung sepanjang perkenalan alam maya kita. Tersurat dan tersirat.
Maafkan daku, hamba yang tidak sempurna. 
Raya tahun ni tak banyak gambar, erm! ntahlah! sebab en Kuling bekerja di hari raya kot, tu yang malas nak bergambar bagai. Budak Tumpis pun gambarnya ada sahaja yang tak kena. Asyik buat memek muka. Asyik berselfie tapi tak menjadi. Tensen den! Haha! 
Apa pun Salam Lebaran Ya! Masih dalam mood syawal, kan?? :)
WasSaLam^_^

22 comments:

  1. selamat hari raya atie & family….smart la budak tumpis beraya. color baju cam abg arfa @Brunei

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya, Atie...
    Samalah nurul pun, mood cuti raya bersaki baki lagi ni...
    :)

    ReplyDelete
  3. Untuk Aite dan keluarga juga dari kakak Selamat Hari Raya, maaf zahir & batin.

    ReplyDelete
  4. Atie,
    slamat hari raya aidilfitri...maaf zahir batin...
    Pae yang ensem..cukup tak puasa..kikikiki

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya aidilfitri buat Atie sekeluarga...
    Akak pun mohon kemaafan jika ada komen yg mengguris perasaan atie kan :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya..maaf zahir & batin atie..:)

    ReplyDelete
  7. Salam Aidilfitri buat Atie sekeluarga...

    ReplyDelete
  8. salam syawal buat atie dan keluarga jugak..

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya..maaf zahir batin..acik pun minta maaf salah silap semasa meninggalkan komen ye atiey

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya tuk atie sekeluarga...lam menyepi bah...jgn malas2 nanti ade org jauh berjangkit lak..hehe...ingat dpt tgk gambar raya sefamily, takder upanyer...

    ReplyDelete
  11. Haruslah mood tak de kalau si dia tersayang tak de di pagi Raya huhu ...OKje tumpang sedihkan hehe...Tak pe Atie.....
    Si Tumpis tetap hensem walau buat memek muka apa sekali pun....hehe
    Selamat Hari Raya Maaf zahir batin Atie...

    ReplyDelete
  12. Sama-samalah kita.. Maaf Zahir batin..

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya atiey...hapdet jgk akhirnya...hihi..

    ReplyDelete
  14. sama-sama Atiey, salam syawal maaf zahir batin, hensem dia berbaju melayu :)

    ReplyDelete
  15. SHRMZB salam syawal untuk Atie sekeluarga... lama sudaa x melawat blog sambil berjalan2.. enjoy yr raya!

    ReplyDelete
  16. wahh abang pae pepel tahun ni yer. selamat hari raya u guys sana.

    ReplyDelete
  17. Selamat hari raya buat Atie sekeluarga...
    Pa'e boleh geng dgn Danish... suka sgt buat muka bila bergambar... huhuhu

    ReplyDelete
  18. selamat hari raya atie ... mohon maaf andai ada komen2 saya yg mengguris rasa ...

    ReplyDelete
  19. Handsome nya anak bujang ni ☺☺

    Selamat hari raya dan maaf zahir batin juga buat atie & family.

    ReplyDelete
  20. Selamat hari raya kak atie sekeluarga...

    ReplyDelete
  21. salam aidilfitri kak dan sekeluarga. maaf zahir batin :)

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..