Sunday, 2 March 2014

Ahad - Sedikit Sibuk :)

AssaLamualaikum
Dah Malam baru nak up entry. Hehe! nak juga berceloteh sebab rasa semacam bila tiada entry. Dah namanya blogger walaupun picisan. Haha! Erm, hari ni aktiviti basuh baju. Pastu tunggu my Kuling balik sebab Kuling ada meeting Veteran ATM. Kuling balik, terus bergegas ke stesen bas sebab Mak tercinta nak balik Tawau (dah dekat 2 minggu Mak duk sini lawat cucu nan sorang ni). Kami plak memang nak plan beli barang dapur hari ni sebab stok-stok bahan nak masak semuanya dah kehabisan. Kering kontang dapur ku. Haha! Seterusnya singgah makan di Sabah Chicken Rice. Babah suka sangat makan nasi ayam kat situ. Ikut je lah walaupun aku tak berapa nak berkenan. Kesedapan nasi ayam nya dah kurang lah berbanding dulu-dulu. Makan pun semata-mata Nasi+Ayam t******** bak kata Chef Wan. Huhu.
*Korang buat apa hari ini??*
WassALam^_^

23 comments:

  1. sabah chicken rice yg di perdana?
    arini sy ke kelas. balik makan. abis kelas terus tdur smpai nda sedar diri. tersedar sebab kipas mati. rupa2nya blackout.. haihh kacau betul..

    ReplyDelete
  2. salam ahad atie ..
    chef wan tu tujukan kpd org negri sembilan kot ..
    dia nak suruh Jang2 kt sana telan jer ..
    tu yg jd telan'tuuut'
    he..he...

    ReplyDelete
  3. malam atie..akak pon takder n3 weekand ni..mood pon jauh tah kemana..hehe

    erm takder wat ni haa..dok jer depan lappy ,tengok apa yg patut :) just memerap jer la jawabnyer hehe

    ReplyDelete
  4. wooowwwww.....somi cik pun suka makan nasi ayam kak.cik pun suka juga tapi nda buli lah makan selalu..pandai bosan cik..hihihi

    ReplyDelete
  5. Harini dok guling2 kat katil aje...he he he...ada gak nasi ayam ter dot dot ek :)

    ReplyDelete
  6. Dah tengah malam baru ni sempat komen...hehe
    Samalah Atiey...hari ni duduk di rumah jak.....kurangkan sikit aktiviti luar sebab panas sangat....

    ReplyDelete
  7. Hehe In blur yang censored tu ... XD
    In pun tak buat pe sangat :3 heh heh

    ReplyDelete
  8. wiken akak di Palong, umah mertua...dah 2 minggu x blk sana...tp blk pon asek beselimut jaa..demam sampai smlm...mlm td br blk Putrajaya...yg besnya klu blk sana, mak mertua mesti akan msk sedap² utk anak menantu...menantu goyang kaki jaa...hahaha...

    ReplyDelete
  9. atie, syoknya mak datang umah...

    ReplyDelete
  10. Oklah tu, beraktiviti dgn keluarga :-)
    Kami jln2 melaka semalam, panasnye laaah sini..huu

    ReplyDelete
  11. wahhh seronok nyer aktiviti hujung minggu

    ReplyDelete
  12. datang melawat pagi Isnin ni..semalam kita tak BW..biasalah kan..hujung minggunya busy jenjalan gitu

    ReplyDelete
  13. Smlm bz...Teman en.abg p LHDN..lama menunggu sebab ramai orang...

    ReplyDelete
  14. hehhe ahad saye cume duduk dbilik tgk muvie je kak,,bosan=)

    ReplyDelete
  15. mesti pa'e sedih nenek nak balik tue.

    ReplyDelete
  16. Puas nenek dok ngan Pa'e 2 minggu, tapi mesti sedih nenek bila nak tinggalkan cucu yang manja ni...

    ReplyDelete
  17. Sunday lepas...bertukang le kat umah atiey. Klu tinggal umah pepaham je lah... ada 2 hero tu memang tongkang pecah la rumah....

    ReplyDelete
  18. ari ahad sibuk di atas jalanraya jer... letihhh...

    ReplyDelete
  19. Ahad, Sha kerja. Jadi, tak ada apa dengan Ahad. Hehe~

    ReplyDelete
  20. hihi. apa pon tak boleh kalau dpt nasi mcm tu kan. sama la kalau mcm nasi lemak t*******

    ReplyDelete
  21. Wahh memang bz kan..ala mak dah nak balik Tawau dah..Mesti Pa'e rasa sunyi kan sebab dah takde kawan..huhuhu

    ReplyDelete
  22. Biasalah Atie...hujung minggu mcm ni....kejap lepak rumah kejap keluar rumah hehe...jalan jalan cari makan....

    ReplyDelete
  23. errr dah lupa la buat apa hari ahad lepas.. hehe..

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..