5.3.14

Betul-Betul Meleleh Cheese nya...

AssaLamualaikum
Saja nak tayang dengan kome! Jangan terliur plak. Hihi. Tempah dari member seopis yang memang terer baking. Puan Malisa dan pemilik web Mama Cake House. 
Buat kudapan petang. Memang betul-betul cheese meleleh. Puas hati. 
Jemput tengok! Nyum! RM8/per box.

Tak rugi membeli. Ibu, babah & Pa'e pun suka. Hihi.
Kome kalau teringin, buat lah sendiri ye atau pun cari kat mana-mana kedai kek berdekatan. . Haha! (jahatnya daku). Kihkih. Gurau jak. Jangan marah na.
WasSaLam^_^

28 comments:

  1. walla terliur dah ni !

    ReplyDelete
  2. cheese meleleh???...suka tauuu buat org putrajaya mengidammmmm T_T

    ReplyDelete
  3. nak .. sedapnya nampak..

    ReplyDelete
  4. meleleh weh.. sedaptu...

    ReplyDelete
  5. alahai.... nitik nitik air lior... sedapnya... nyum nyum

    ReplyDelete
  6. tak pernah rasa lagi...huhu kesiannya sy..hehe

    ReplyDelete
  7. meleleh air liur... uhuksss...

    ReplyDelete
  8. xsedap

    gtau je..
    mari sini nk rasa

    ReplyDelete
  9. kat ofis akak pun ada member jual..mmg sedap..huhu...

    ReplyDelete
  10. ehh...betul2 melelh sudah ne kak atie...cik pun melelh depan laptop ne..huhuhu

    ReplyDelete
  11. ingat nak try buat sendiri la..huhu

    ReplyDelete
  12. Perghhh...meleleh ailio org yg tgk ni...hehehe...

    ReplyDelete
  13. sy yg tgk pon dh nk meleleh ni.hihi
    makan sijuk sijuk sedapkan kak

    ReplyDelete
  14. fulamak menggoda betul la atiey..saja suka goda nafsuku.hehe

    ReplyDelete
  15. sy x penah rsa lgi.. setiap kali karnival kt u mst ad bnd ni.. tp tah laa.. x terliur lagi.. ahhah

    ReplyDelete
  16. Sedapnye..betul2 meleleh tu...baru2 ni ada try buat sendiri tapi ndak menjadi..haha..last2 beli jer..sebekas macam ni rm12..

    ReplyDelete
  17. Wuuu,memang nampak dappp XD

    ReplyDelete
  18. Cheese meleleh, air liur pun meleleh macam nie kak.. haha

    ReplyDelete
  19. Nampak mmg sedap ni tapi kalau Okje makan sure pening hehe

    ReplyDelete
  20. saya pun suka..sekali hadap ajer yg box besar tu:D

    ReplyDelete
  21. mmg pames kek leleh ni ye kak..air liur niesa pn dh meleleh2 dh tgk kek tu..hahaha

    ReplyDelete
  22. Fane kek cheese ni skrg kn aTie..baru2 ni ada jg oder dgn kwn..mmg sedap rasanya..

    ReplyDelete
  23. kak pun ada peminatnya di rumah..

    ReplyDelete
  24. cikna dah terliur ni, akak kena pos satu kat cikna tau.. hihi..

    ReplyDelete
  25. memang leleh habis ye kak atie,hihi menyelerakan

    ReplyDelete
  26. nasib dah bersalin klu preggy lagi siap akak kira tuntut kihkihkih :p

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..