Monday, 8 September 2014

AssaLamualaikum.. Tajuk nya:)

AssaLamualaikum
Hai semua. Apa khabar? harap semua sihat lah ya. Macam dah kekok nak menaip ni hah! haha! adoi! (teruk sangat penyakit malas ko ni atie). Ini baru entry pertama di bulan September. Tengok tu, punya dasyat kemalasan aku sekarang ini. Maafkan beta ya! Beta lagi mengumpul mood. Haha! Entah bila mood baik punya nak datang. Sabar jak lah! Bila mood rajin datang, confirm hari-hari aku bertandang rumah korang. Tapi bila malas itu sudah mari, maka berhari-hari lah aku menyepi. Haha!
Apapun, aku tak pernah lupakan korang. Selalu ingat. selalu di hati.
Sekeping gambar tuan tanah bersama budak Tumpis & En Kuling.
Jangan menyampah plak! kihkih.
WasSaLam^_^

27 comments:

  1. w'kumsalam atie..apakabaq? hehehehee

    ReplyDelete
  2. waalaikummussalam Atie..jangan biar lama2 tak ber 'mood' tu...
    akak pulak mood ada jer ..cuma ke'busy'an melanda..huhu..:)

    ReplyDelete
  3. waalaikusalam dear.akak sihat2 saja.hrp atie family pun sihat juga

    ReplyDelete
  4. Wa'alaikumussalam wbt. Moga Atie, Pa'e dan en abe sihat semuanya..
    Pa'e bagi mood umi awak tu pulih cepat sikit:)

    ReplyDelete
  5. Saya pon dah jarang-jarang update blog..

    ReplyDelete
  6. w'salam... paham sgt sbb feel tu mmg slalu ada kat lia ekekekeee.... slow2 kayuh yer...

    ReplyDelete
  7. wslm
    Cantik blog ni.
    Feel free to visit here
    http://vitalicious2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ahkak. samelah kitew. mood ke laut ke laut je..

    eh. lupe nak reply dr tajuk atas #Waalaikumusalam sis...

    ReplyDelete
  9. Asalkan tak menyepi terus atie..dapat juga khabar dari atiey

    ReplyDelete
  10. Sama la kita. Tapi akak teruk agi kot

    ReplyDelete
  11. waalaikumsalam atie ..
    moga kerajian atie datang kembali ..
    apapun tq singgah kt blog aby ..

    ReplyDelete
  12. Terubat rindu dpt tengok tuan tanah dan family.....betullah Atie...ada masa mmg malas betul nak bukak blog

    ReplyDelete
  13. Samalah bunda pun...asalkan tak hilang terus dah lah..

    ReplyDelete
  14. Assalam Atie...
    Nurul baru je balik KL malam tadi ... Ni pun dah berhari2 menyepi, tak tau bila nak up entri...
    Sekurang2 nya ada juga tu, Atie... entri pendek ngan sekeping gambar tuan tanah... harap mood tu datang kembali ya... :)

    ReplyDelete
  15. Hehee..selamat merajinkan diri kembali Atie..Aida pon rasa tahun 2014 ni tahun malas..kurang gile entry dari tahun lepas..huhuhu

    ReplyDelete
  16. Haippp...tak nak malas2. Malas kejap tak per. Jgn malas terus nak update blog...hehehe...

    ReplyDelete
  17. slmt rajinkan diri nanti ye atie..-- dari orang yg dah lamaaa x update blog...hahaha

    ReplyDelete
  18. As salam Atie.. lama sgt x jengah sini...sy mood terlampau2 malas..uhuhuh... jgn jd mcm sy tau...berbulan biar blog bersawang...heheheh

    ReplyDelete
  19. kak. cepat sikit balik rumah. amboiiiiii cuti panjang sgt aihhhhh :p

    ReplyDelete
  20. samalah kita kak atie!mood blogging kelauttttt....

    ReplyDelete
  21. klik2 kotex 4x untuk kak atie :)

    ReplyDelete
  22. wa' salam atie...... hehee... smoga mood kembali ceria....

    ReplyDelete
  23. dak tumpis tu tgk ke mana?? haha

    ReplyDelete
  24. wkumsalam atie..
    tak per yg penting atie sudah kembali..sy nie jer tak punya kesempatan nak blogwalking kengkawan..tak aktif nie lelamer kalu jadilagi malas...hehehe

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..