Thursday, 2 October 2014

Nuffnang Bermurah Hati Lagi

AssaLamualaikum
Dua tiga hari ni macam dok baca entry kengkawan yang banyak dapat CPUV. Tahniah semua. Rezeki tu. Aku pun syok sendiri lah juga dok cek Nuffnang. Haha! Ada juga rezeki buat aku. 
Inilah yang menari-nari sekarang. yang terbaru pagi tadi ialah Proton PCC tu (Iris ler tu). Syukur, rezeki buat blog picisan ini. Terima kasih lah pada Nuffnang sebab selalu juga beri kepercayaan. Walaupun tak banyak, orang kata sikit-sikit lama-lama jadi bukit.
WasSALam^_^

24 comments:

  1. rmi yg update kn pasal ni..mmg murah hati tp xtahu lah naik ke x jumlahnye hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..rezeki sangat kan Atie..aida pon ada 5 dok menari-nari..Alhamdulillah..hehe

    ReplyDelete
  3. salam ziarah dari orang semenanjung. meriah kat sini ye :)

    ReplyDelete
  4. Rezeki tu..Alhamdullilah...4 CPUV melekat..
    Malam ni lah saya nak check Nuffnang saya...hihihih

    ReplyDelete
  5. wah masyuk... rezeki bila berblog :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Atie.....
    Okje pun ada gak cuma yg tk fahamnya iklan yg dpt tu tak byk kali pun keluarnya. Banyaknya Churp Churp betul tk?

    ReplyDelete
  7. Tahniah Atie. Alhamdulillah... Sama2 kita dapat baru syok. Hehe...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ... ramai sahabat yang dah dapat cpuv berganda ...

    ReplyDelete
  9. wah banyak tu..rezeki budak tumpis..Alhamdulilah

    ReplyDelete
  10. ramai blogger yg berganda2 CPUV bln ni..:)

    ReplyDelete
  11. proton + sime darby + promoted content tuk atie... :)...moga ceria

    ReplyDelete
  12. http://madey09.blogspot.com/ tahnia

    ReplyDelete
  13. Tahniah Atiey..Banyak juga tu..Alhamdulillah rezeki berblog...

    ReplyDelete
  14. ye keee....lama dah x cek nuffnang sejak menjak malasss nak update..huhu

    ReplyDelete
  15. Banyak yang menari2 tu... Tahniah, Atie... :)

    ReplyDelete
  16. tahniah kak, moga lepas ni jadi gunung pulak amin :)

    ReplyDelete
  17. Wah..banyak tu.. moga makin banyak collectionnya.. tahniah..

    ReplyDelete
  18. Tahniah Atie....tp tulah sebab datang sini dgn hp tk dpt nak petik petik....huhu sori ....

    ReplyDelete
  19. tahniah dear..salam perkenalan

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..