Monday, 14 November 2016

Abang Pa'e versi serabai..

AssaLamualaikum dan selamat petang. Takut penyakit M, dia macam nak datang lagi. Haha! bila dia datang bahaya, mau berbulan menyepi. Kihkih! So, kami cuba update lah! cerita basah basi. Versi si abang Pae yang comot. Yang serabai. Rambuat dah panjang. Tunggu cuti baru buat fesyen rambut baru. Haha.
Ini gambar dia ambil sendiri lagi. Ibu dah tidur, dia pun selfie diam-diam. Siap bagi jelingan tu. Makin nampak matang hari demi hari. Teman bergaduh, peneman setia a.k.a new bodyguard.

22 comments:

  1. tak apa cerita dah basi pun asalkan blog hidupp hiii .. makin handsome dah anak teruna tu

    ReplyDelete
  2. Rambut serabai dh hujung taun cikgu tak dan nak perati dah, haha

    ReplyDelete
  3. Dalam senyap ya abg Pa'e..hihihi..

    ReplyDelete
  4. Pandai abang Pa'e ambil gambar sendiri. Huhu..

    ReplyDelete
  5. besar dah abang..pandai berselfie pulak tu..

    ReplyDelete
  6. Dah besar abg pae ye...
    Hehe.. pandai selfie.. serabai pn ensem gak tu..
    Buah hati ibu, dia la teman, dia la kawan gaduh kan.. hihi..

    ReplyDelete
  7. Wah abang dah pandai selfie..dah besor panjang dah beliau

    ReplyDelete
  8. mana ada serabai... bergaya tuh... apa lah mama pae nih kan

    ReplyDelete
  9. Serabai tapi maintain hensem si tumpis..

    ReplyDelete
  10. PAE NK RELEK DGN CARANYA TU..SOROK WAJAH TAMPAN

    ReplyDelete
  11. Rambut budak-budak ni memang cepat panjanglah agaknya, Atie. Anak bujang saya pun sama.

    Dah pandai berselfie ya, Pae. Asal jangan ambil gambar ibunya tengah nyenyak tidur udahlah ^_^

    ReplyDelete
  12. Mana pulak serabai handsome tu Atie

    ReplyDelete
  13. sampai dah penyakit M tu ye
    saya baru nak overcome ni. hehe
    makin besar dah tu si teruna. handsome =)

    ReplyDelete
  14. Eh....abg Pae ni tak kan menurun aunty kot, suka selpie haha...

    ReplyDelete
  15. serabai takpe maintain hensem...selpi tak tinggai tu penting..hihi

    ReplyDelete

Budi Bahasa Budaya Kita..
TERIMA KASIH pada kawan-kawan yg sudi beri komen..